Sari la conținut
Home » O familie refuză să eutanasieze un cățeluș născut fără picioarele din față și decide să îi ofere o nouă șansă la viață

O familie refuză să eutanasieze un cățeluș născut fără picioarele din față și decide să îi ofere o nouă șansă la viață

Un cățeluș născut fără picioarele din față primește o a doua șansă la viață din partea unei familii care îl adoptă. Cățelușul Nubby s-a născut fără picioarele din față. Bietul cățeluș avea doar patru ore de când venise pe lume și, cu toate acestea, medicul veterinar a spus că probabil ar fi mai bine să fie eutanasiat.

Nubby a avut un start greu în viață. S-a născut fără picioarele din față și avea probleme în a ajunge la mama sa pentru a se hrăni. Mama sa l-a acceptat, dar frații lui Nubby l-au îndepărtat, astfel încât acesta nu a putut mânca.

În plus, oricât de trist ar fi fost, veterinarul a considerat că ar fi mai bine ca Nubby să fie eutanasiat, dar Lou Robinson, din Texas, care, împreună cu soțul ei, Mark, a adoptat și a îngrijit câini fără adăpost și câini nedoriți de-a lungul vieții, a vrut ceva diferit. Astfel că, cei doi soți au hotărât să îi ofere acestui cățeluș născut fără picioarele din față o viață frumoasă, salvându-l de la eutanasiere.

Au decis rapid să sfideze sugestia veterinarului și să se ocupe singuri de Nubby. Nubby l-a urmat pe Lou acasă. Acolo, ea și soțul ei au vegheat asupra câinelui non-stop. I-au oferit dragoste, siguranță și hrană prin intermediul unei sticle.

La început, se părea că Nubby se descurcă bine

„Ochii i s-au deschis, urechile i s-au dezvoltat. Îl puteai auzi lătrând, putea mirosi și recunoaște voci” a declarat Loui Robinson pentru The Dodo. Apoi lucrurile au început să se schimbe.

Când Nubby avea aproape o lună, a început brusc să strănute. Nu putea să își mai facă nevoile, iar din nas îi ieșeau mici bule. După o radiografie, s-a dovedit că ceva nu era în regulă cu esofagul cățelului.

Lui Nubby i s-au administrat antibiotice și a fost plasat într-un incubator. Situația părea gravă, dar Nobby s-a dovedit a avea o voință și un spirit de luptă ieșite din comun.

Nubby este un luptător

El nu a renunțat. A luptat. Și atât timp cât a avut șansa de a avea o viață bună, părinții săi adoptivi au luptat pentru a-i oferi această șansă.

Din fericire, Nubby s-a însănătoșit în timp. Astăzi, trei ani mai târziu, acest băiețel minunat a demonstrat că este un adevărat supraviețuitor.

Sigur, viața îi pune unele provocări lui Nubby, dar el a arătat unei lumi întregi că totul este posibil. Mai mult, soții Robinson i-au creat propria pagină de Facebook pentru ca oamenii să-i poată urmări aventurile.

A crescut și a devenit un câine puternic

Îi place să se joace și pare curios în legătură cu viața și cu tot ceea ce oferă ea. Are chiar și propriul său cărucior cu rotile, ceea ce îi ușurează deplasarea și joaca.

Nubby este o adevărată sursă de inspirație! Deși nu este ca toți ceilalți, el este dovada că a fi diferit nu are nicio importanță.

Medicul veterinar a crezut că ar trebui să fie eutanasiat, dar cu ajutorul lui Lou și Mark, Nubby a demonstrat că totul este posibil și că viața merită trăită indiferent de piedicile pe care le întâmpini.