CÂȘTIGĂTOR “HAM, HAM Foto!”: SURPRIZĂ de proporții, cine a câștigat cel mai râvnit premiu al concursului FOTO al patrupedelor organizat de Animal Zoo

CÂȘTIGĂTORUL “Ham, Ham Foto!”: În urma voturilor, marele câștigător este RAVI. Poza cu numarul 11 a strâns un total de 11 voturi, fiind astfel cea mai votata.

Locul 2 a fost revendicat de catre Betty (Poza 6), Reba (Poza 7) și Oscar & Max (Poza 9), fiecare avand un numar de 7 voturi.

Locul 3 a fost câștigat de către poza cu numarul 13 cu un număr de 6 voturi, din păcate nu avem numele  cățelușului.

Finala show-ului canin în care cei mai frumoși căței au dat tonul unei super competiții le-a oferit iubitorilor de animale momente magice, pline de bucurie, emotie și energie.

Concursul foto HamFoto! de pe www.animalzoo.ro/hamfoto/ s-a încheiat. Prin faţa juriului, compus din arbitri EVZ , s-au întrecut 120 de concurenți ce au încărcat 324 de fotografi, acumulând împreună peste 80.000 de voturi și generând aproximativ 27.000 de afisări.

Câștigătorul concursului foto “HamFoto!” este Ravi

Locul 1 – RAVI poza cu numarul 11

Locul  2 – Betty (Poza 6), Reba (Poza 7) și Oscar & Max (Poza 9)

 

Locul  3 – a fost câștigat de către poza cu numarul 13 cu un număr de 6 voturi, din păcate nu avem numele  cățelușului.

Locul  4 – este revendicat de către Papy și Sophia

Locul  5 – este revendicat de către Bruno

Așadar, cele 20 de fotografii au fost selectate din lista celor mai votate fotografii din secțiunea www.animalzoo.ro/hamfoto/ – votul fiind exprimat de către public.

Cățelușul căștigător devine imaginea/mascota site-ului AnimalZoo.ro timp de 1 lună, anume: imaginea patrupedului câștigător va fi folosită în Newsletter-ul  și în bannere care promovează site-ulanimalzoo.ro,  publicarea unui articol pe site-ul AnimalZoo.ro despre cătelușul câștigător, fotografia animăluțului câștigător o să fie imaginea de copertă a Facebook-ului oficial AnimalZoo.ro timp de 1 săptămână.