Sari la conținut
Home » Când crezi că le-ai văzut pe toate! Metoda ingienioasă prin care pisica obține micul dejun

Când crezi că le-ai văzut pe toate! Metoda ingienioasă prin care pisica obține micul dejun

Din cuprinsul articolului

Oricine deține o pisică vă va spune că nu aveți nevoie de un ceas deșteptător. Pisicile vă vor trezi cu plăcere în zorii zilei pentru micul dejun. Așadar, fii foarte atent înainte de a-ți lua o pisică dacă ții foarte mult la programul tău de somn.

S-ar putea să deveniți imun la mieunatul lor matinal și să nu vă mai treziți. Dar, uneori, își vor da seama de asta și te vor păcăli. Cel puțin așa s-a întâmplat cu această pisică de pe TikTok . Aruncați o privire la acest clip hilar care a fost postat joi, 3 august.

@draco__cat watch and learn 😈 #catlover #catsoftiktok #tabbycat #funnycatsoftiktok #fyp #foryourpage #cats #catlovers #evilcats ♬ I Got 5 On It – Tethered Mix from US – Michael Abels & Luniz

Așa cum era de așteptat mesajele internauților nu s-au lăsat așteptate, ba dimpotrivă au curs cu duiumul. Mai ajos aveți doar câteva dintre ele.

Mesajele de pe Tik Tok

„Este pisica asta serioasă?! ! Nu ne vine să credem că și-a dat seama că metodele sale anterioare de a le lovi pe față sau de a le face masaje nu mai funcționau. Iar faptul că și-a dat seama cum să pornească dispozitivul de protecție trebuie să îl facă una dintre cele mai inteligente pisici de acolo!”, au fost doar câteva din mesajele utilizatorilor.

În afară de faptul că pisicile își trezesc stăpânii foarte devreme, mai sunt și alte lucruri despre pisici pe care ar trebui să le știi înainte de a-ți lua una. Dacă nu ești obișnuit cu pisicile, s-ar putea să crezi că sunt reci și încăpățânate.

Adevărul este că aceste animale de companie mărșăluiesc doar în ritmul propriei tobe. Ele conduc casa. Îmi pare rău, nu există „dacă”, „și” sau „dar”. Nu-ți face griji, ele încă își arată afecțiunea în alte moduri, cum ar fi frecarea de corpul tău, mieunatul blând sau „făcând biscuiți”.

Pisicilor le place, de asemenea, să se cațere. Așa că pregătește-ți casa înainte de a aduce acasă o pisică. Veți dori să țineți la distanță obiectele valoroase sau gustările pe care ar putea să sară și să le ia. Acest lucru este deosebit de important, deoarece pisicile au tendința de a se bucura să dea jos lucrurile. Nu ai vrea ca obiectele tale de valoare să se spargă. În schimb, adăugați în casă un turn înalt pentru pisici sau rafturi pentru pisici care să le permită să se mai urce.