Sari la conținut
Home » Câinii fără stăpân, promovați spre adopție la un meci de fotbal. „Umple golul din viața ta” se bucură de mult succes

Câinii fără stăpân, promovați spre adopție la un meci de fotbal. „Umple golul din viața ta” se bucură de mult succes

Câinii fără stăpân, promovați spre adopție la un meci de fotbal, la Constanța, la sfârșitul lunii trecute, când s-a jucat partida dintre F.C. Farul Constanța – F.C. Voluntari. Patrupezii fac parte din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța.

Înainte de începerea meciului de fotbal, jucătorii ambelor echipe au intrat pe teren împreună cu o parte dintre cățelușii fără stăpân găzduiți de adăpostul public, cu scopul de a-i promova spre adopție, cât și pentru a susține adopțiile câinilor din adăposturi.

„În premieră pentru Constanța, îmbinăm dragostea pentru sport cu cea pentru animale. Umplem golul cu un prieten, câștigăm un nou membru al familiei și salvăm o viață.

Mulțumesc jucătorilor celor două echipe pentru implicare și pentru dorința de a schimba în bine comunitatea”, spune Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Opt căței au fost promovați spre adopție la meciul Farul-Voluntari

Câinii fără stăpân, promovați spre adopție la un meci de fotbal, sunt prietenoși, foarte sociabili, și mai ales, pregătiți să fie luați acasă, printre ei numărându-se și Pongo, una din micile vedete ale campaniei naționale „Umple golul din viața ta”, în vârstă de aproximativ șapte luni.

Campania „Umple golul din viața ta”, pentru adopție de câini fără stăpân, este inițiată de Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal, iar în urma desfășurării acestui eveniment, a ajuns în premieră la Constanța.

Pongo, una dintre vedetele campaniei, și-a găsit deja o familie în urma acestei promovări

Ambele echipe au oferit sprijin pentru adopția gratuită a animalelor de rasă comună din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța.

A fost o îmbinare perfectă între dragostea de sport și cea de animale, iar rezultatul s-a vazut prin faptul că Pongo va incepe o nouă viață, scrie dobrogea.tv.

Dacă doriți mai multe informații despre câinii disponibili pentru adopție, cele două instituții vă pot oferi ajutorul necesar, Biroul de Animale Abandonate din cadrul Primăriei Municipiului Constanța sau Adăpostul Public de Animale Abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori numărul 11 (fostă Vârful cu Dor numărul 5).

Toți cățeii destinați adopției îndeplinesc toate condițiile din punct de vedere al sănătății

„Vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați campaniilor publice privind adopțiile gratuite și derulate de municipalitate pentru găsirea unui cămin pentru cățeii din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța.

Avem mulți căței simpatici, jucăuși, frumoși, curioși și disponibili pentru adopție gratuită.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă”, transmite municipalitatea.

„Adăposturile nu țin locul unui cămin și al unei familii, indiferent de condițiile pe care le oferă. Câinii au nevoie de un cămin, de afecțiunea unei familii, oferind în schimb prietenie și iubire necondiționată pe viață.

Adoptând, nu numai că salvezi un suflet, dar te poți bucura de multiplele beneficii și bucurii ale vieții alături de un animal de companie”, declară Anca Tomescu, președinte, Animal Society