Sari la conținut
Home » Dorința de a adopta un câine s-a transformat într-o triplă adopție!

Dorința de a adopta un câine s-a transformat într-o triplă adopție!

  • de

Dorința de a adopta un câine s-a transformat într-o triplă adopție!

Totul s-a petrecut în Carolina de Sud!

Pentru Shelley Blount, iubirea față de animalele de companie aflate în dificultate a pus-o într-o situație la care nu se aștepta deloc!

Ea a văzut pe internet o poză a unui câine ce urma să fie sacrificat într-un adăpost din Carolina de Nord (SUA), aşa că a sunat imediat pentru a încerca să-l salveze.

Când Shelley a ajuns la faţa locului, şi-a dat seama că alţi doi câini erau pe lista neagră. Deşi are deja alţi trei câini salvaţi acasă, a înţeles imediat ce avea de făcut.

Shelley nu mai avea loc pentru încă trei câini acasă, dar din fericire, în câteva zile, a găsit cele mai potrivite familii pentru Caleb şi Bella.

Shelley a povestit despre momentul minunat în care s-a decis să salveze cele trei vieţi din adăpost:

„Caleb era foarte emoţionat: coada lui se mişca cu repeziciune! Bella era atât de fericită, încât a stat pe genunchii prietenului meu care mă însoţise şi nu s-a mişcat tot drumul. Charisma, îngerul meu dulce, m-a îmbrăţişat şi apoi a dormit întreaga călătorie.”

Shelley a întrebat personalul care este numărul câinilor care ar putea fi adoptaţi şi astfel a aflat că nu există limite, aşa că a decis să-i adopte pe toţi trei.

Dorința de a adopta un câine