De 1916 Vizualizari

Cainii acuzati de uciderea copilului au disparut!

„La cateva ore dupa ce rudele isi luau adio de la Ionut, cainele ucigas parca intrase in pamant.

Cei de la Centrul Teritorial Veterinar din Sectorul 2 ridicau din umeri. „Noi nu stim nimic, doar ca au fost luati de aici si dusi in alta parte? Unde? Nu stim? Reveniti maine si discutati cu doamna director”, a spus un angajat al centrului.

Timp de cateva ore am incercat sa dam de urma cainelui ucigas, insa fara succes. Nici autoritatile administratiei locale si nici reprezentantii asociatiilor care lucreaza cu primariile nu stiau nimic despre soarta acestuia.”, au scris cei de la wowbiz.ro

6 Comentarii

 1. :))) chemati FBI – ul

 2. sa dispaara si maidanezii din pdl in frunte cu maidanezul sef de la cotroceni EUTANASIATI cu familii cu tot

 3. A:LUPIZOR spune:

  l-au omorat!

 4. DAR CU PEDOFILII CE DISTRUG VIATA UNUI MINOR CE FACEM?
  CE PROPUNETI? FACETI UN REFERENDUM SI PE ACEST LUCRU? I SA VA VAD!

 5. „Animale” sunt oamenii care se descotorosesc pe campuri sau la marginea oraselor de cainii care i-au slujit o vesnicie, si acum nu mai au nevoie de ei pt ca si-au luat de rasa , si atunci cine e vinovat??? tot omul! sau daca nu mai vrea sa le fate cateau de ce nu o duc la sterilizat, decat sa arunce puii pe campuri… nu e frumos sa omori un suflet, dar oare de ce nu-si omoara ei copii asa sau sa si-ii abandoneze pe campuri??? aici e intrebarea. Daca isi doresc atunci un caine sa se faca o lege, sa fie inscris la asociatia chinologica cu vaccinuri cu totului tot, si nu numai cei de la oras si cei de la sat sa se tina o evidenta a acestora,sa se dea o suma de bani pt mancare lunar atunci se va putea avea o evidenta clara, pt ca lumea va declara fiecare cainele sau, si atunci se va stii la cine fata cateaua si ce soarta va avea acei pui, cel mai corect!

 6. mi-e mi se pare foarte suspecta toata treaba asta.
  – bunica nu a avut grija de copil
  – copilul a disparut 45 de minute
  – cainii nu sunt de gasit
  – din cate am inteles martori nu prea au fost (nimeni nu a zis, da l-am vazut pe ionut jucandu-se si dintr-odata l-au atacat cainii)
  pute treaba asta, si pute rau…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X