Sari la conținut
Home » Câinele tău stă afară peste iarnă? Iată cum îi poți încălzi căsuța

Câinele tău stă afară peste iarnă? Iată cum îi poți încălzi căsuța

De ce câinii aleargă după coadă?

Câinele tău stă afară peste iarnă? Dacă aveți curte, poate că luați în considerare să oferiți câinelui dumneavoastră o casă proprie în aer liber. Atunci trebuie să vă gândiți și la modalitățile ca mica lor locuință să încălzită, confortabilă și reconfortantă.

Când vine vorba de încălzirea casei, siguranța este factorul numărul 1 de luat în considerare. Din fericire, există o varietate de modalități sigure de a menține casa câinelui dumneavoastră la fel de caldă și confortabilă ca propria locuință.

Câinele tău stă afară peste iarnă: Pasul 1: Folosiți metode pentru a reține căldura existentă

Câinele tău stă afară peste iarnă: Câine care doarme
Câinele tău stă afară peste iarnă: Câine care doarme la căldură pe o pătură

O modalitate sigură și ușoară de a menține casa câinelui călduroasă este să vă asigurați că nu pierd căldura naturală a corpului lor. Animalul poate genera destul de multă căldură pentru a se menține cald în condiții meteorologice blânde.

Dacă locuiți într-o zonă cu ierni aspre, s-ar putea să fie nevoie să adăugați mai multe metode de încălzire. Pentru a mări retenția de căldură, puteți încerca să:

  • Adăugați o patură.
  • Faceți casa este complet etanșă.
  • Instalați o ușă specială pentru câini.
  • Țineți podeaua casei la înălțime de la sol.
  • Adăugați izolație în pereți, podea și acoperiș.

Pasul 2: Alegeți locația potrivită

Va trebui să acordați o atenție deosebită locului în care amplasați casa câinelui dumneavoastră. Dacă este posibil, alegeți un loc care primește cea mai mare expunere la soare în timpul zilei pentru a reține căldura naturală.

Câinele tău stă afară peste iarnă: Pasul 3: Adăugați căldură

Dacă doriți să fiți absolut siguri că îi va fi bine peste iarnă, puteți adăuga surse de căldură. Unele dintre aceste idei necesită lucrări de instalații sau electrice. De aceea, este important să consultați un profesionist dacă nu aveți experiență Încercarea acestor idei fără cunoștințele adecvate poate crea situații periculoase. Care ar putea pune în pericol animalu dvs.

Unele modalități sunt simple, altele mai complexe

Plasați o șosetă umplută cu nisip care poate fi încălzită la cuptorul cu microunde sau o sticlă cu apă caldă în casa câinelui dumneavoastră. Aceasta va trebui înlocuită și reîncălzită în mod repetat.

Aduceți aer cald din locuința dumneavoastră în casa câinelui dumneavoastră prin conducte.

Adăugați o pernă de încălzire controlată termic care este proiectată să rămână pornită pentru perioade îndelungate de timp.

Folosiți o lampă de încălzire – poate fi o opțiune sigură și utilă dacă este instalată în mod corespunzător. Lămpile de încălzire pot furniza niveluri scăzute de căldură pentru a menține câinele confortabil.

Cumpărați un dispozitiv electric special conceput pentru casele de câini. Această opțiune poate fi costisitoare, dar este important să nu adăugați niciodată un dispozitiv de încălzire neautorizat, care poate fi o sursă de incendiu.

Folosiți căldura naturală

Puteți utiliza soarele în diverse moduri pentru a crea căldură. Unele dintre modalitățile de a face acest lucru includ:

  • Plasați casa câinelui dumneavoastră în lumina directă a soarelui.
  • Dotați-o cu geamuri prin care lumina soarelui poate pătrunde pentru a încălzi locuința.
  • Vopsiți casa câinelui dumneavoastră în negru sau în altă culoare închisă pentru a reține căldura soarelui.
  • Orice soluți alegeți, nu uitați siguranța câinelui este cea mai importantă, avertizează pawtracks.com.