Sari la conținut
Home » Câinele doritor de iubire. Povestea unui pitbull timid

Câinele doritor de iubire. Povestea unui pitbull timid

câine care doarme; sursă foto: wikimedia.org

Câinele doritor de iubire. Zilele trecute, o femeie din St. Louis, Missouri, a observat ceva ciudat în timp ce se plimba prin cartierul ei.

Legat de cel mai apropiat semn de oprire se afla un câine, iar oamenii lui nu erau de găsit nicăieri.

Mișcarea blândă

Ea a îngenuncheat lângă câine și a observat că acesta își ridica piciorul. Cu o mișcare blândă peste burtă, bunul samaritean și-a dat seama că puiul era prietenos.

Acestuia îi plăceau frecțiile pe burtă. Femeia l-a mângâiat cu o mână pe cățelus pe timidul pitbull mix și cu cealaltă a format numărul Stray Rescue of St. Louis (SRSL).

Din fericire, răspunsul a fost unul foarte rapid. Un reprezentat a sosit în scurt timp. Donna Lochmann, ofițerul-șef de salvare a vieților din cadrul SRSL, a fost fericită să răspundă la apel.

Câinele doritor de iubire

Un caine mângâiat
Un câine mângâiat de stăpânul său iubitor

Când a ajuns la fața locului, Lochmann l-a găsit pe cățeluș – numit ulterior Campbell – pe trotuar, înconjurat de un grup de femei afectuoase. Deși animăluțul era înconjurat de iubire, exista o foarte mare problemă în salvarea acestui biet suflet.

Femeile îl desprinseseră de pe semnul de oprire. Însă, timidul pui de pitbull tot refuza să se ridice de pe jos.

Femeile i-au spus lui Lochmann cât de afectuos era micuțul, dar cererea lui dulce încă a surprins-o, potrivit thedodo.

Lochman a povestit cum câinele a fost foarte fericit să primească atenție. Inițial, acesta a luat semnalul animăluțului ca pe o posibilă problemă. Lochman credea ca e ceva în neregulă cu el. Însă, adevărul era că pufoșenia doar dorea niște mângâieri și o frecție pe burtă așa cum i se cuvine: „Când m-am apropiat de el, s-a rostogolit și și-a ridicat piciorul. La început am crezut că este ceva în neregulă cu el, dar el voia cu adevărat doar o frecție pe burtă”.