Sari la conținut
Home » Câine legat de mașină și târât pe un islaz! Dosar penal după ce un bărbat a fost amenințat cu pistolul

Câine legat de mașină și târât pe un islaz! Dosar penal după ce un bărbat a fost amenințat cu pistolul

  • de
Câine legat de mașină și târât pe un islaz! Dosar penal după ce un bărbat a fost amenințat cu pistolul.
Comuna Brebeni, locul unui eveniment cu totul tragic!
Un bărbat a fost amenințat cu pistolul la începutul acestei săptămâni, luni, de către două persoane din comuna Brebeni, județul Olt. Totul s-a petrecut pe islazul din localitate, în momentul în care, dintr-o mașină înmatriculată în județul Dolj, doi bărbați au coborât și au început să amenințe un cioban. Bărbații erau îmbrăcați în haine de camuflaj, fiind înarmați cu un pistol și o pușcă de vânătoare.
Potrivit informațiilor gazetanoua.ro, în imagini se vede cum cei doi bărbaţi coboară din autoturismul de teren şi se îndreaptă către cioban, iar acesta începe să-i filmeze. Unul dintre ei scoate un pistol şi îl armează, înaintând şi mai mult către bărbat.
Decizia de filma i-a salvat viața?

Cei doi sunt descurajaţi atunci când bărbatul începe să filmeze, urcă în autoturismul de teren, şi pleacă grăbiți.

Imagini tragice sunt vizibile spre sfârșitul videoclipului, atunci când, de mașina celor doi este legat corpul unui câine, târât fără milă pe islaz.

Dosar penal pentru cei doi bărbați inconștienți!

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Olt după publicarea imaginilor în care un cioban este ameninţat cu o armă pe islazul din comuna Brebeni. Potrivit IPJ Olt, bărbaţii înarmaţi cu un pistol şi, respectiv, o puşcă sunt paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov.

„La data de 29 martie, ora 15.30  polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secției 4 Poliție Rurală Coteana și Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipotești și doi bărbați, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, conflict în urma căruia, crescătorul de animale ar fi fost amenințat cu arma de către cei doi bărbați. De asemenea, polițiștii s-au sesizat și cu privire la faptul că, cei doi bărbați au împușcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau. În cauză a fost întocmit un dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept.

Câine legat de mașină și târât pe un islaz din Olt!