Sari la conținut
Home » Un băiat doarme în spital lângă câinele său bolnav! Nimic nu poate să îi despartă

Un băiat doarme în spital lângă câinele său bolnav! Nimic nu poate să îi despartă

Un băiat doarme în spital lângă câinele său bolnav! Nimic nu poate să îi despartă.

Cei mai buni prieteni nu pot fi despărțiți!

O problemă medicală serioasă a necesitat o vizită la veterinar şi spitalizare pentru un câine adorabil! Însă, chiar dacă în mod normal ar fi trebuit să rămână singur pe perioadă investigațiilor și a tratamentului, totul avea să se schimbe.

Potrivit thedodo.com, băiatul a crezut că prietenului său îi va fi frică dacă nu are pe nimeni lângă el şi a decis să-şi petreacă noaptea alături de acesta.

Un băiat doarme în spital lângă prietenul său cel mai bun

Micul lui proprietar şi totodată cel mai bun prieten al său a refuzat să plece acasă şi să revină a doua zi!

Imaginea distribuită pe reţelele de socializare de publicaţia Sudestada, a emoționat pe toată lumea:

„Poate sunt oameni care nu ştiu cu adevărat ce înseamnă să fii copil şi să ai un animal de companie. Poate că este cineva acolo care nu ştie ce înseamnă să stai toată noaptea la veterinar, deoarece câinele tău a suferit o intervenţie chirurgicală şi este speriat. Poate că există şi persoane care nu identifică dragostea din spatele acestei imagini, iubirea prietenilor cu patru picioare, loialitatea faţă de o altă fiinţă vie care aproape se identifică cu tine. Băiatul acesta a înţeles totul: faptul că există momente când trebuie să fii responsabil şi să-ţi arăţi compasiunea. Este atât de simplu, dar atât de complex. Este uman.”