Sari la conținut
Home » Bunătatea unei cățelușe! Ea își împarte pătura cu un câine fără stăpân, simțind nevoia acestuia de un adăpost

Bunătatea unei cățelușe! Ea își împarte pătura cu un câine fără stăpân, simțind nevoia acestuia de un adăpost

Bunătatea unei cățelușe! Ea își împarte pătura cu un câine fără stăpân, simțind nevoia acestuia de un adăpost.

O nouă dovadă de empatie a animalelor de companie!

O femeie pe nume Suelen a postat pe pagina personală de Facebook, o serie de imagini cu totul adorabile și emoționante! În centrul atenției se află câinele ei, care dă dovadă de un puternic sentiment de generozitate, reușind să impresioneze pe toți cei care au văzut pozele.

Potrivit thedodo.com, totul a început atunci când femeia îi cumpărase căţeluşei sale o nouă pătură pe care să o folosească în căsuţa ei, pentru a avea un loc de dormit mai confortabil.

În dimineaţa următoare, însă, femeia s-a trezit în faţa unei scene de o frumuseţe rară: Lana, căţeluşa ei, împărţise jumătate din noua ei pătură cu un câine vagabond care se afla de cealaltă parte a gardului.

Un gest pe cât de frumos, pe atât de emoţionant, care demonstrează încă o dată amabilitatea şi generozitatea spontană a prietenilor noştri canini!

De fapt, micuţa Lana împărţise din puţinul pe care îl avea pentru a-i permite câinelui vagabond să-şi petreacă noaptea pe pătură caldă.

După fericita descoperire a lui Suelen, câinele vagabond nu mai este fără adăpost:

„Prietenul Lanei nu mai trăieşte pe străzi fără protecţie”, a scris Suelen pe contul său de Facebook, sugerând că l-ar fi ajutat să-şi găsească o familie.

Bunătatea unei cățelușe