Sari la conținut
Home » Bucuria unui copil după ce și-a regăsit câinele pierdut! Cei doi sunt cei mai buni prieteni

Bucuria unui copil după ce și-a regăsit câinele pierdut! Cei doi sunt cei mai buni prieteni

  • de

Bucuria unui copil după ce și-a regăsit câinele pierdut! Cei doi sunt cei mai buni prieteni.

Totul s-a petrecut în SUA!

Pentru Carter Licata, un tânăr din Michigan, SUA, dispariția cățelușei sale în vârstă de doi ani s-a transformat într-un adevărat coșmar. Pe nume Piper, patrupedul s-a pierdut, însă tocmai când familia Licata se pregătea de ce este mai rău, s-a petrecut ceva care a răsturnat complet situaţia.

Familia a început imediat să promoveze povestea în mediul online, acolo unde fiecare sfat și posibilă informație contează extrem de mult. Cu fiecare oră care trecea, o mulțime de gânduri negre îi treceau copilului prin minte, însă a decis să nu își piardă speranța.

Mai ales Carter, care era foarte ataşat de Piper, a trecut printr-o perioadă de mare tristeţe, temându-se că nu o va mai revedea niciodată.

Dar într-o zi, familia a primit un mesaj pe Facebook de la Genesee County Animal Shelter. Un câine care corespundea descrierii lui Piper a fost lăsat la adăpost de către o persoană care a rămas anonimă.

https://twitter.com/humorandanimals/status/1206680072582811653?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1206680072582811653%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.livebizmedia.com%2Fmama-isi-surprinde-fiul%2F

Băiatul a izbucnit imediat în lacrimi şi nu a putut face altceva decât să-şi sărute fericit prietena cu patru picioare, care între timp l-a inundat cu sărutări şi alinturi. Nimic nu este mai frumos decât revederea emoționantă cu patrupedul mult iubit, iar videoclipul de mai sus vorbește de la sine.

Bucuria unui copil