Sari la conținut
Home » Bucharest Pet Exhibition începe azi la Romexpo

Bucharest Pet Exhibition începe azi la Romexpo

Prima ediție a Bucharest Pet Exhibition – Expoziție de animale de companie va avea loc în perioada 27 februarie -1 martie 2015, în Pavilioanele C1, C2 și C3 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Expoziția își propune să fie atât o platformă de expunere, cât și un spațiu de vânzare, oferind participanților ocazia de a vedea diverse animale de companie, rase comune, dar și specii rare, beneficiind de îndrumarea specialiștilor în luarea deciziei de cumpărare. Printre expozanți se vor număra și producători și distribuitori de hrană și accesorii pentru animale, cabinete de medicină veterinară, edituri, asociații în domeniu și ONG-uri active în protecția animalelor.

Vor fi trei zile de spectacol, pline de evenimente interactive, în care vedete vor fi animalele de companie, dar și vizitatorii care vor fi implicați în activitățile organizate. Nu vor lipsi concursurile, competițiile de agility și dog dancing pentru câinii de rasă, demonstrațiile de dresaj, dar și workshop-urile pe tema animalelor de companie.

Bucharest Pet Exhibition nu este doar un târg pentru profesioniști, deținători de cabinete veterinare și pet-shop-uri, ci este o expoziție pentru întreaga familie, pentru toți cei care au un animal și pentru cei aflați în căutarea celui mai bun prieten din lumea celor care nu cuvântă.

Accesul cu animalele de companie neparticipante la expoziții este interzis.

V.M.