Sari la conținut
Home » Beneficiile de ordin psihologic aduse de animalele. Mit sau realitate?

Beneficiile de ordin psihologic aduse de animalele. Mit sau realitate?

Beneficiile de ordin psihologic aduse de animalele. Mit sau realitate? Animalele au demonstrat mereu că joacă un rol extrem de important în viața noastră. Ele ne sunt prieteni de nădejde, o companie pe care o apreciem și care ne poate afecta calitatea vieții. Este prezența lor benefică în viața noastră?

„Bea apă de unde bea calul. Calul nu va bea niciodată apă nepotabilă. Așează-ți capul unde pisica doarme cel mai bine. Mănâncâ fructe de unde poate fi descoperit și viermele. Alege ciupercile care atrag și musculițele. Plantează un copac unde vezi cârtița săpând.
Construiește o casă unde poți întâlni un șarpe.”

Mergi la somn și trezește-te odată cu găinile

„Sapă o fântână sau orice groapă care va servi drept sursă de apă pentru consum, unde poți vedea păsările făcându-și cuiburi, în bătaia soarelui.
Mergi la somn și trezește-te odată cu găinile, astfel nu vei pierde nicio clipă a zilei și vei avea o perspectivă minunată asupra vieții. Mănâncă nenumărate legume și fructe crude, proaspete pentru a avea vigoare, energie putere în corp și minte și o inimă rezistentă, de leu”.

Vei avea o minte mai liniștită și gânduri mai ordonate

„Dacă îți arunci ochii mai des în văzduhul cerului și vezi claritatea lui, vei avea o minte mai liniștită și gânduri mai ordonate.
Preferă liniștea în locul vorbăriei: liniștea va coborî în adâncul sufletului, iar mintea ta va deveni calmă, liniștită și relaxată.”