Beneficiile de ordin psihologic aduse de animalele. Mit sau realitate? Animalele au demonstrat mereu că joacă un rol extrem de important în viața noastră. Ele ne sunt prieteni de nădejde, o companie pe care o apreciem și care ne poate afecta calitatea vieții. Este prezența lor benefică în viața noastră?

„Bea apă de unde bea calul. Calul nu va bea niciodată apă nepotabilă. Așează-ți capul unde pisica doarme cel mai bine. Mănâncâ fructe de unde poate fi descoperit și viermele. Alege ciupercile care atrag și musculițele. Plantează un copac unde vezi cârtița săpând.
Construiește o casă unde poți întâlni un șarpe.”

Mergi la somn și trezește-te odată cu găinile

„Sapă o fântână sau orice groapă care va servi drept sursă de apă pentru consum, unde poți vedea păsările făcându-și cuiburi, în bătaia soarelui.
Mergi la somn și trezește-te odată cu găinile, astfel nu vei pierde nicio clipă a zilei și vei avea o perspectivă minunată asupra vieții. Mănâncă nenumărate legume și fructe crude, proaspete pentru a avea vigoare, energie putere în corp și minte și o inimă rezistentă, de leu”.

Vei avea o minte mai liniștită și gânduri mai ordonate

„Dacă îți arunci ochii mai des în văzduhul cerului și vezi claritatea lui, vei avea o minte mai liniștită și gânduri mai ordonate.
Preferă liniștea în locul vorbăriei: liniștea va coborî în adâncul sufletului, iar mintea ta va deveni calmă, liniștită și relaxată.”