De 1412 Vizualizari

Băieţelul ucis de câini în Bucureşti este înmormântat. Nadine: Ieșiți în stradă să se rezolve problema câinilor!

Sute de persoane, printre care și câteva vedete, au venit la slujba de înmormântare a băiețelului de patru ani ucis de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei.

Cântăreața Nadine s-a declarat foarte indignată în legătură cu problema câinilor fără stăpân și le-a cerut oamenilor „să nu mai stea pe canapele să dea like”, ci să iasă în casă să protesteze pentru rezolvarea situației.

„Am venit aici să îmi asum acest lucru, este vina mea și a tuturor că suntem aici. Nu mai are rost să mai vorbim ce, cum, când, am fi putut face. Acum trebuie să se rezolve problema! Acești părinți, care nu știu cum vor merge mai departe după această tragedie, vor o rezolvare”, a spus Nadine. (Laura Negoiță, Sorin Breazu și Cristina Botezatu)

 

 

  

3 Comentarii

  1. romanii vor locui in strada…in fiecare zi va fi o actiune de protest ,cu rosia montana , homosexualii,cainii,vremea secetoasa ,vremea ploioasa etc.mai are cineva timp sa lucreze ?

  2. nu cainii din parc ereau problema ci javra de masamare care i-a lasat nesupraveghiati

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X