Sari la conținut
Home » Imagini emoționante cu un cățel profund afectat de pierderea stăpânului! Și-a luat rămas bun cu restul oamenilor

Imagini emoționante cu un cățel profund afectat de pierderea stăpânului! Și-a luat rămas bun cu restul oamenilor

  • de

Imagini emoționante cu un cățel profund afectat de pierderea stăpânului! Și-a luat rămas bun cu restul oamenilor.

Loialitatea nu are limite în viața unui câine!

Dragostea și loialitatea oferită de către orice cățel față de stăpânul său nu are limite! Nu îşi abandonează niciodată stăpânul, rămân aproape de el până la sfârşit şi, dacă este necesar, îşi pun propria viaţă în pericol pentru siguranţa lui.

Cazul acestui articol este reprezentat de povestea impresionantă a unui câine în vârstă de 13 ani, pe numele său Sadie. Din păcate, a trebuit să suporte pierderea iubitului său stăpân, din cauza unui atac de cord.

Atât pentru câine, cât şi pentru Julia, soţia bărbatului, a fost un moment devastator. Bărbatul era acasă când s-a simţit rău, iar intervenţia de urgenţă a paramedicilor nu a schimbat cu nimic situaţia. După câteva încercări de a-l resuscita, şi-au dat seama că nu mai este nimic de făcut.

Câinele a încercat să ajute la resuscitarea bărbatului, alături de medicii sosiți în ajutor!

Mai mult decât atât, după cum a relatat soția, atunci când medicii au încetat procedurile de resuscitare, câinele s-a apropiat, şi-a lipit botul de mâna bărbatului de parcă ar fi vrut să-l trezească.

Depresia a cuprins-o pe Sadie, iar lipsa poftei de mâncare a dus la o pierdere a 4 kg în greutate. Aștepta cu nerăbdare sosirea stăpânului său, făcând-o să aștepte ore întregi la fereastră.

Mâhnită să-şi vadă câinele în această stare, Julia s-a gândit să îl ia cu ea la ceremonia funerară.

În acea zi, cineva din familie a surprins această imagine tristă şi emoţionantă: Julia şi Sadie s-au apropiat de sicriu; câinele s-a ridicat în două labe şi s-a uitat înăuntru. Pe chipul lui, Julia a putut vedea o expresie de uimire… urmată după câteva secunde de o privire uşor mai relaxată. În restul ceremoniei, Sadie a stat liniştit lângă „stăpâna” lui.

Când au ajuns acasă, câinele a mers la bucătărie şi, după câteva zile în care nici nu a dorit să se apropie de castronul său, a mâncat în sfârşit prima sa masă. Julia şi-a dat seama atunci ce se întâmplase: până în acel moment Sadie aştepta nehotărât. Să-şi ia rămas bun de la stăpânul său era singura modalitate de a-l lăsa să plece.