Sari la conținut
Home » „A venit la înmormântarea proprietarului şi nu a mai plecat niciodată”. Povestea unui patruped loial

„A venit la înmormântarea proprietarului şi nu a mai plecat niciodată”. Povestea unui patruped loial

„A venit la înmormântarea proprietarului şi nu a mai plecat niciodată”. Povestea unui patruped loial.

Totul s-a petrecut în Brazilia!

Următoarea poveste emoționantă s-a petrecut în Brazilia, mai exact în cimitirul Saudade din Taboão da Serra, Brazilia. Totul a început în momentul în care, un patruped loial a participat la înmormântarea proprietarului său şi nu a mai plecat niciodată.

„Ştie că acesta este un loc unde ne luăm rămas bun şi arătă un mare respect pentru asta. Cred că şi astăzi îşi aminteşte de fostul său stăpân şi de aceea participă la fiecare înmormântare”, declară un angajat.

Potrivit thedodo.com, el a primit numele de Bob Coveiro şi îşi petrece zilele în locul în care și-a văzut ultima oară cel mai bun prieten. Bob are şi pagina sa de Facebook pentru ca oamenii să-l poată cunoaşte mai uşor.

„A venit la înmormântarea proprietarului şi nu a mai plecat niciodată. Merge la toate funerariile, însoţeşte rudele, se întoarce şi aşteaptă următoarea înmormântare. Când proprietarul său a murit şi el a început să locuiască aici, restul familiei sale a încercat să-l ia, dar el nu s-a mai obişnuit cu casa şi a ajuns să vină să locuiască aici, în cimitir”, povesteşte Joselito Silva.

A venit la înmormântarea proprietarului

Toţi cei care lucrează la cimitirul municipal Saudade cunosc povestea câinelui loial, iar el are parte de toată atenția de care are nevoie. Chiar dacă asta nu îi poate readuce stăpânul în viață, patrupedul continuă să spere la un miracol.