De 475 Vizualizari

Azi, despre Singapura! Puma în miniatură I GALERIE FOTO

Azi, despre Singapura! Oamenii sunt atrași de aspectul de pisica salbatică al Singapurelor, majoritatea comparandu-le cu o puma în miniatură.

Singapura este declarata oficial cea mai mica rasa de pisica domestica din lume. De asemenea, Singapura este o rasa foarte rara; in lume exista aproximativ 5.000 de exemplare, din care 2.000 se afla in Statele Unite ale Americii, iar restul in Australia, Canada, cateva tari din Europa, Rusia, Africa de Sud, America de Sud si Japonia.

Pisicile din aceasta rasa sunt pline de viata, extrem de curioase, puse pe nazbatii, inteligente, pisici iubitoare si amuzante, care adora compania oamenilor. Le place sa stea in brate si pe umeri de cate ori se poate, dar vor sta, de asemenea, cocoâate pe dulapuri, uși, în zonele cele mai înalte pentru a observa totul de sus.

Deși are aspectul unei feline sălbatice (arată ca o pumă în miniatură), ca temperament, Singapura este o pisică extraordinar de prietenoasă, care iubeşte foarte mult oamenii şi care prezintă o compatibilitate ridicată cu copiii, cu alte pisici sau cu alte animale de companie.

Iubesc căldura şi vor fi adesea găsite sub aşternuturile de pe pat, pe calorifer sau întinse la soare.

Pe 1-2 aprilie vă așteptăm să admirați frumoasele exemplare la SofistiCat Spring International Cat Show.

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X