522 Vizualizari

Asta-i chiar culmea! Arsenie Boca, pe hainutele pentru caini…

Notorietatea lui Arsenie Boca a depasit de mult granitele Romaniei. Iar daca despre icoanele din China stie deja toata lumea, iata ca un alt magazin online, de data asta, tocmai din SUA, a scos la vanzare tot felul de obiecte cu imaginea parintelui. Printre acestea se gasesc chiar si haine pentru caini.

Pe site-ul zazzle.com, obiectele cu chipul „Sfantului Ardealului” au o categorie speciala – „Arsenie Boca Gifts”. Spre exemplu, o cana termoizolanta costa 29,10 dolari, un pachet de carţi de joc (pe spatele carora apare chipul Parintelui) – 26,55 dolari, un sul de hartie pentru cadouri – 23,95 dolari, o tinta pentru darts – 74,75 dolari, un sort de bucatarie – 25,35 dolari, un body pentru bebelusi – 18,95 dolari, o cravata – 37,95 dolari, o husă pentru iPhone 5 – 50,65 dolari, iar o hainuta pentru caine poate fi achizitionata cu 26,27 dolari.

P.s. Se pare ca cererea a fost atat de mare pentru hainutele pentru caini pe care a fost imprimat chipul lui Arsenie Boca, incat, ieri, pe site nu mai erau de vanzare aceste produse…canine!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X