De 18524 Vizualizari

Asasina fără milă! Nu a dat nicio șansă la viață unor cățeluși. Știrea face ocolul lumii

Asasina fără milă! Nu a dat nicio șansă la viață unor cățeluși.

Locuitorii unui oraș din India sunt în stare de șoc. Pentru că un câine fără stăpân a îndrăznit să născă în fața casei sale, o femeie a decis să-i ucidă cei opt pui abia născuți, chiar în fața ochilor câțelușei.

În urma incidentului care a avut loc pe 15 martie, localnicii cer ca femeia să fie pedepsită, potrivit holidogtimes.com.

Femeia a mărturisit autorităților că a fost nemulțumită de faptul că această cățea a născut în fața casei sale și, cu sânge rece, a asasinat puii, strivindu-i practic cu pietre. Martorii povestesc cum câtelușa a încercat să ceară ajutor, plimbandu-se printre oameni.

Poliția locală a intrat pe fir iar femeia a fost arestata, însa a fost eliberată după ce și-a plătit cauțiunea. Această faptă constituie infractiune și se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani dacă va fi gasită vinovată.

5 Comentarii

 1. Hoffmann Madalina spune:

  Biata de ea, cat trebuie sa fi suferit sa-si vada puiutii omorati. Cata lipsa de omenie. Ii doresc sa simta si femeia asemenea suferinta si sper sa primeasca pedeapsa maxima, sa aibe timp sa inteleaga atrocitatea faptei. Nu am cuvinte sa descriu ce simt. Imi pare rau din tot sufletul ca nu au avut o sansa la viata, ca altcineva a decis soarta lor, un biped incapabil de empatie si dragoste fata de orice forma de viata.

 2. Nu ma pot opri din plans .Asemenea fapte nu ar trebui sa se petreaca vreodata

 3. catelusul iubaretz spune:

  la jigodiile cu 2 picioare va doresc eutanasiere cat mai urgenta !! sa mancati cacatii la toti maidanezii de pe Terra !!

 4. Dupa ce veti fi muscati bine de ei sa continuati sa le plange-ti de mila.Atata prostie nu am vazut nici o data.Cruzime fata de animale???? Nu mancati carne?NU sunteti milosi sunteti fatarnici.Ganditi-va intai la oameni si dupa aceea la potai.

  • Gladiator spune:

   Ion , esti idiot? Daca da, dispari din lumea asta. Parcarea pentru cei ca tine este in alta parte, nu aici printre oamnei si nici printre animale, si daca ma gandes bine nici pe pamant. Ascude-te sa nu te mai vedem, sa nu te mancam pe tine inainte de toate. Beastie!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X