Sari la conținut
Home » Aruncat la marginea drumului, un cățel își face o casă în interiorul unei vechi canapele!

Aruncat la marginea drumului, un cățel își face o casă în interiorul unei vechi canapele!

Aruncat la marginea drumului, un cățel își face o casă în interiorul unei vechi canapele!

Tot mai multe animale de companie sunt abandonate fără milă!

Gestul de a abandona un animal de companie nu reprezintă doar un caz izolat în anumite țări, din păcate. Se pare că peste tot în lumea, diferiți oameni decid să își arunce efectiv animalele în voia sorții, fără să se gândească la consecințele grave asupra acestora.

Buddy este un căţeluş de doi ani care a avut neşansa de a ajunge pe mâinile unor proprietari fără suflet. Voluntarii de la Rescue Dogs Rock din New York au fost alertaţi asupra stării sale.

Într-o postare publicată de curând pe Facebook, salvatorii au relatat povestea tristă a lui Buddy.

„Faceţi cunoştinţă cu Buddy… Acesta este locul căruia el îi spune casă. A fost abandonat ca un gunoi pe marginea drumului, pe un câmp, şi s-a adăpostit în interiorul unei canapele vechi şi murdare.” Este doar o parte a postării care a devenit rapid virală.

„Buddy merită mult mai mult decât să trăiască aşa, fără adăpost şi bolnav. Locuieşte aici de luni de zile, căutând de mâncare şi fentând moartea în fiecare zi, evitând să fie lovit de maşini. În tot acest timp, starea sa de sănătate s-a deteriorat şi acum este foarte bolnav”, au mai adăugat salvatorii.

 În plus, a fost infestat cu purici şi căpuşe.

„Literalmente este mâncat de viu. Are nevoie de ajutorul nostru aici şi acum! Buddy nu poate locui în interiorul canapelei, nici măcar o zi în plus!!! Este vorba despre viaţă şi moarte pentru Buddy!” – au scris salvatorii.

„Vrem să transformăm viaţa lui Buddy şi să-i oferim medicul specialist de care are nevoie şi pe care îl merită şi apoi să-i găsim o casă incredibilă pentru totdeauna”.

Aruncat la marginea drumului

Din fericire, el nu va mai fi nevoit să suporte viața grea de pe străzi!