Rămas fără stăpânul său, cățelușul ajunge singur pe stradă cu un mesaj emoționat!

Întâmplarea a avut loc Thailanda!

Un căţeluş este personajul principal din următoarea poveste, fiind pus în situația să supraviețuiască mai multor evenimente tragice. A rămas fără mamă, iar ulterior, abia venit pe lume, un om fără adăpost, deşi nu avea niciun ban, a făcut tot ce a putut pentru a avea grijă de el, devenind cei mai buni prieteni.

Potrivit thedodo.com, totul a devenit tragic în momentul în care omul de pe stradă şi totodată cel care făcuse tot posibilul şi imposibilul să-l hrănească, a murit.

Un trecător, care deşi nu l-a adoptat în mod direct, i-a acordat câteva minute pentru a rupe un carton şi a-l pune la gâtul căţelului cu mesajul: „Mi-e foame”.

Nu a durat mult până când vecinii au aflat despre el, ceea ce a generat în mod natural interesul câtorva oameni de a-l adopta, dar primul care a reacţionat a fost un fermier local care de ceva timp se ocupa cu salvarea câinilor nedoriţi.

El a fost deja vaccinat şi va rămâne în grija fermierului până când o familie îşi va arăta interesul să-l adopte, dar până atunci, cel mic este mai mult decât fericit să aştepte alături de noii săi prieteni canini!

Rămas fără stăpânul său!