Sari la conținut
Home » Rămas fără stăpânul său, cățelușul ajunge singur pe stradă cu un mesaj emoționat!

Rămas fără stăpânul său, cățelușul ajunge singur pe stradă cu un mesaj emoționat!

Rămas fără stăpânul său, cățelușul ajunge singur pe stradă cu un mesaj emoționat!

Întâmplarea a avut loc Thailanda!

Un căţeluş este personajul principal din următoarea poveste, fiind pus în situația să supraviețuiască mai multor evenimente tragice. A rămas fără mamă, iar ulterior, abia venit pe lume, un om fără adăpost, deşi nu avea niciun ban, a făcut tot ce a putut pentru a avea grijă de el, devenind cei mai buni prieteni.

Potrivit thedodo.com, totul a devenit tragic în momentul în care omul de pe stradă şi totodată cel care făcuse tot posibilul şi imposibilul să-l hrănească, a murit.

Un trecător, care deşi nu l-a adoptat în mod direct, i-a acordat câteva minute pentru a rupe un carton şi a-l pune la gâtul căţelului cu mesajul: „Mi-e foame”.

Nu a durat mult până când vecinii au aflat despre el, ceea ce a generat în mod natural interesul câtorva oameni de a-l adopta, dar primul care a reacţionat a fost un fermier local care de ceva timp se ocupa cu salvarea câinilor nedoriţi.

El a fost deja vaccinat şi va rămâne în grija fermierului până când o familie îşi va arăta interesul să-l adopte, dar până atunci, cel mic este mai mult decât fericit să aştepte alături de noii săi prieteni canini!

Rămas fără stăpânul său!