De 4860 Vizualizari

Apel către internauți după ce au găsit o cățelușă pe stradă: „Se tot uită să vadă dacă apare…!”

Apel către internauți după ce au găsit o cățelușă pe stradă: „Se tot uită să vadă dacă apare…!” Un alt caz trist relatat în mediul online!  În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi.

Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar echipa Animal Zoo sprijină vietățile lăsate voit pe străzi cu o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

Recent, organizaţie non-guvernamentală  Help Labus au făcut apel la ptoți iubitorii de animale din mediul virtual în încercarea de a-i  găsi pe stăpânii unei cățelușe pe care au găsit-o în parcarea unui mall din Capitală.
Aceștia afirmă că acesta s-a pierdut de stăpânii săi pe care ei încearcă să-i găsească:  „Se tot uita sa vada daca apare el/ea, stapanul/stapana.  De o saptamana urmareste masinile prin parcare la mall. Este fetita, blanda, foarte frumoasa.  Stapane, sufera dupa tine. / 0741740640”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X