Sari la conținut
Home » Antidot împotriva coronavirusului. Este scârbos, dar eficient

Antidot împotriva coronavirusului. Este scârbos, dar eficient

Antidot împotriva coronavirusului. Este scârbos, dar eficient. În plină pandemie de coronavirus, credincioșii hinduși încearcă să se protejeze de acest virusul misterios din China cu urina de vacă, iar iranienii spun că urina de cămilă proaspătă este inamicul noului virus.

Mehdi Sabili recomandă trei pahare pe zi de urină de cămilă, trei zile la rând

Specialist în medicină islamică, Mehdi Sabili, care pe profilul său de Instagram, propune arhaicul remediu. Acesta pune în practică cele susţinute bând un lichid gălbui şi comentează.

„Lasând la o parte gustul, e fantastic”. Dar trebuie neapărat să fie proaspătă şi caldă încă, recomandă el în timp ce alături se agită un exemplar de cămilă cu o cocoaşă.

Italienii spun că este o reală păcăleala, sau fake news. Ei spun că este mai degrabă o manevră anti-iraniană.E adevărat că acela care susţine teoria urinei este un musulman şiit, care vorbind în limba persană citează autoritatea imamului Sadegh, al şaptelea succesor al lui Mahomed, cel care prescrie cura. Dar, după cum se susţine, „filmuleţul este difuzat de profiluri sociale legate de Israel”, deci există suspiciunea că ar putea fi o operă de „dezinformare pentru a denigra guvernul iranian”.

Şi totuşi, lichidul renal al cămilelor este la mare căutare

Deşi OMS combate astfel de practici există încă tentaţia de a face uz de dejecţiile animalelor în anumite ţări din Orientul Mijlociu. Atât de mare încât rafinaţii cercetători de la Universitatea King Abdulaziz din Gedda, au anunţat că ar fi extras chiar din lichidul renal al cămilelor o substanţă, PMF701, considerată a fi în stare să combată tumori, apoi este eficace împotriva eczemelor şi psoriazisului, potrivit evz.ro.