Sari la conținut
Home » Aniversare la Zoo

Aniversare la Zoo

Administratia Gradina Zoologica Bucuresti, impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti – Directia de Mediu, organizeaza duminica, 9 august 2015, Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice si Parcurilor.

Incepand cu ora 9.30, in incinta Zoo Bucuresti, cei mici sunt invitati sa descopere diversitatea animalelor, dand culoare planselor de colorat, alaturi de cele trei mascote: leul, iepurele si maimuta.

Tot cu aceasta ocazie, Zoo Bucuresti, pregateste un concurs cu tema „Sari cat un animal”, in care copii isi vor demonstra abilitatile fizice, facand salturi de pe loc comparabile ulterior cu ale catorva animale. Concursul se va desfasura la orele 11.00 si 12.00. Primi trei clasati vor fi recompensati.

De asemenea, Zoo Bucuresti a pregatit pentru vizionare colectia de oua „De la mic la MARE” unde, in acelasi loc, isi dau „intalnire” ouale de rata, pelican, strut african si multe altele, pe care copiii le vor descoperi singuri.

Pasarile din Zoo Bucuresti „au pregatit” si ele colectia de palarii „Haute couture” pe care copiii si adultii sunt invitati sa o admire si de asemenea, sa creeze propriul model. Materialele sunt puse la dispozitie de fazani, pauni, papagali, bufnite, rate si gaste.

Gradina Zoologica Bucuresti, fondata in anul 1959, este un asezamant public care intretine si expune colectii de animale vii, salbatice, indigene si exotice, in vederea realizarii a doua principale deziderate: conservarea faunei (avand prioritate speciile amenintate cu disparitia) si instruirea, educarea si recreerea publicului vizitator.