Sari la conținut
Home » Animalul de companie roade tot ce prinde în cale? Folosiți aceste soluții naturale pentru a modifica comportamentul câinelui

Animalul de companie roade tot ce prinde în cale? Folosiți aceste soluții naturale pentru a modifica comportamentul câinelui

Să recunoaștem, câinilor le place să mestece orice. Ar putea încerca să mestece colțurile canapelei, picioarele scaunelor vechi sau chiar propriile labe bandajate.

Dacă nu se poate abține ar putea fi timpul pentru un spray rpin care să descurajați comportamentul câinelui.

sursă foto: People.com
sursă foto: People.com

1. Soluții pentru a descuraja comportamentul câinelui

Oțetul este amărui, motiv pentru care acest lichid non-toxic este un excelent instrument de descurajare a mestecatului.
De ce ai nevoie: Sticlă de pulverizare curată; 1 parte oțet alb; 3 părți oțet de cidru de mere

Adăugați ambele ingrediente în sticla cu pulverizator și amestecați bine.
Pulverizați pe mobilă, obiecte sau zone în care câinelui dvs. îi place să mestece.
Lăsați să se usuce. Reaplicați după cum este necesar; acest spray tinde să dureze două-trei zile.

2. Spray picant pentru câini

Gustul de condimente îi îndepărtează pe câini. Acest spray cu piper descurajează ronțăitul câinilor și poate fi șters în câteva minute și funcționează de minune.

Doar asigurați-vă că animalul de companie nu se află în cameră atunci când îl pulverizați pentru a le proteja ochii Acest spray poate ajuta la împiedicarea câinilor și a altor dăunători să intre în plantele din grădină, de asemenea.

De ce aveți nevoie: Sticlă de pulverizare curată; 1 linguriță de piper cayenne măcinat; 4 căni de apă.

Adăugați ambele ingrediente în sticla de spray și amestecați bine. Pulverizați pe mobilă, obiecte sau zone în care câinelui dvs. îi place să mestece. Lăsați să se usuce. Reaplicați după cum este necesar; piperul poate rezista pe suprafață până la o săptămână.

Spray diluat de citronella pentru a împiedica animalul de companie să mai roadă

Citronela este cunoscută pentru că ține țânțarii la distanță, dar și câinii urăsc mirosul. Pulverizarea unui pic de ea pe mobilă poate fi utilă pentru a ține departe acei dinți obraznici de câine.
De ce aveți nevoie:  O sticlă de spray curată; 1 linguriță de ulei de citronella; 4 căni de apă.

Adăugați toate ingredientele în sticla de spray și amestecați bine. Verificați la fața locului pe o zonă ascunsă de țesătură sau material. Pulverizați pe mobilă, zone sau obiecte pe care animalul de companie adoră să le molfăie. Lăsați să se usuce. . Reaplicați după cum este necesar; uleiul tinde să rămână câteva zile, până la o săptămână.

Produse de descurajare a mestecatului câinilor

Dacă nu vă plac soluțiile amintie sau nu aveți timp să preparați aceste spray-uri, vă ajutăm noi. Există o mulțime de spray-uri de descurajare a mestecatului câinelui pe piață care chiar funcționează. Aveți grijă cu spray-urile de descurajare a masticării câinilor

Dispozitivele de descurajare a mestecatului câinelui sunt un instrument grozav de folosit atunci când câinele nu se oprește din ronțăit lucruri, dar nu sunt un substitut pentru un antrenament adecvat. De asemenea, ar trebui să fiți precauți cu aceste spray-uri. Asigurați-vă că nu se află în cameră atunci când pulverizați soluția și asigurați-vă că există o bună ventilație.

Acest lucru este important, deoarece aceste spray-uri amare pot ajunge în ochii sau plămânii câinelui dumneavoastră și ar putea chiar să vă facă să tușiți. Nu folosiți spray-ul direct pe pielea câinelui dumneavoastră (cu excepția cazului în care produsul indică în mod direct că acest lucru este sigur și că aceasta este aplicația prevăzută) pentru a preveni ca acesta să lingă prea mult. Cu măsurile de precauție potrivite, acest lucru ar putea rezolva dilema de mestecat, potrivit lovetoknowpets.com.