Sari la conținut
Home » Animalele de companie, opere de artă în stil Disney! Cum a fost totul posibil

Animalele de companie, opere de artă în stil Disney! Cum a fost totul posibil

  • de

Animalele de companie, opere de artă în stil Disney! Cum a fost totul posibil.

O artistă a reușit să facă un lucru cu totul impresionant!

Toată lumea cunoaște ilustrațiile în stil Disney. De la filme și desene animate, marca Disney este cunoscută în toată lumea, reușind să aducă un zâmbet pe chipul tuturor. Isa Bredt, o artistă în vârstă de 22 de ani, a reușit să transforme fotografiile unor animale de companie, în adevărate ilustrații Disney.

Potrivit thedodo.com, tânăra, care locuieşte în Tilburg (Olanda), mărturiseşte că nu lucrează pentru Disney, dar este o mare iubitoare a acestor desene, adăugând că filmul ei preferat este „Regele Leu”.

„Am făcut o mulţime de desene şi oamenilor le-au plăcut foarte mult, deşi tehnica mea nu era prea bună la acea vreme. În cele din urmă, vara trecută, am decis să îmi asum sarcini asemeni unui job de vară, deoarece nu vreau să lucrez din nou în industria hotelieră şi a fost suficient de bine, încât am decis să creez un cont de Instagram şi să fac aceste desene ca un job secundar.”

Termenul pentru acest tip de tendinţă se numeşte „Disneyficare”.

Prin proiectul ei de Disneyficare, ea face desene cu animale de companie şi le proiectează într-o lume fantastică, iar stăpânii lor adoră rezultatul.

În al treilea an de facultate şi-a abandonat studiile şi s-a dedicat 100% ilustraţiilor ce înfăţişează animale de companie.

„Proiectul ‘Animale de companie Disney’ este ceva ce fac sporadic în timpul liber de aproximativ 5 ani. Am început asta pentru că sunt o mare fană a stilului clasic Disney şi îmi place să desenez animale.”

„A existat o perioadă când am oferit oamenilor artă gratuită. Pentru că îmi doream să practic stilul Disney, am realizat desene gratis persoanelor care mi-au trimis poze cu animalele lor de companie.”

Animalele de companie, adevărate opere de artă.

The Walt Disney Company (cel mai des cunoscută sub numele de Disney) este una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt Disney și fratele său, Roy ca un mic studio de animație. Astăzi este una din cele mai mari companii de producție de la Hollywood și, de asemenea, deține 9 parcuri Disneyland și câteva rețele de televiziune, inclusiv ABC.

În portofoliul Disney se află și celebrele studiouri de animație Pixar, achiziționate în 2006, pentru 7,4 miliarde de dolari americani. Mickey Mouse este mascota oficială a companiei The Walt Disney.