ANIMALE UCISE pentru plăceri bolnave şi munţi de bani!  Porci mistreți și câini luptători care se sfâșie în ring pe viață și pe moarte, este imaginea terifiantă a unei practici care dăinuie în Indonezia, prin care oamenii încearcă să-și sporească veniturile.
Fotografiile atașate acestui material scot în evidență comerțul însângerat care ia cu asalt această țară din Asia, iar localnicii sunt foarte dispuși să adopte această metodă.
Animalele sunt trimise în ”ringul de luptă”, gropi săpate de ei special pentru ca animalele să se sfâșia între ele, într-un spectacol sinistru pentru care oamenii pariază mulți bani. Câștigurile pentru animalul care rămâne în viață pot fi considerabile: un câine de luptă poate câștiga și 1.500 de lire.Din păcate pentru ele, animalele care au supraviețuit în acest joc murdar sunt trimise din nou în ring să lupte, în timp animalele răni grav sunt trimise la măcelării, iar carnea lor este vândută localnicilor, potrivit The Sun.În ciuda cruzimii incredibile a acestor lupte sângeroase, localnicii din Java insistă ca acest ritual ce face parte din tradiția locală să nu i-a sfârșit. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!