2246 Vizualizari

11 oct., 2013 la 1:12 pm

Animale alungate de la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea, pentru că sunt prea urâte

Leii şi urşii de la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea vor fi donaţi altor parcuri zoologice sau unor organizaţii non-guvernamentele, pentru că sunt prea urâţi.

Consilierii locali au aprobat propunerea făcută de viceprimarul oraşului, care şi-a dorit să renunţe la 17 animale (urşi, lei şi capre) din gradina zoologică pentru că sunt prea urâte şi bătrâne. În opinia edilului, animalele nu mai sunt plăcute la vedere şi se gândeşte în primul rând la copiii care vin la zoo şi care ar putea rămâne dezamăgiţi de aspectul lor, informează Digi24.
„Noi ne-am gândit în primul rând să renunţăm la speciile de animale care au vârstă înaintată, care nu mai arată chiar aşa de bine şi le-am păstrat pe cele tinere pentru că mergem pe ideea ca toţi copiii care vin să viziteze să înveţe ceva”, a declarat Eduard Vârlan, viceprimar Râmnicu Vâlcea.

Mai mult, primăria nu se mai descurcă cu hrana, care este obţinută din donaţii de la agenţi economici, iar îngrijitorii trebuie să le acorde mai multă atenţie pentru a le feri de posibile îmbolnăviri. Zilnic, un singur animal mănâncă nouă kilograme de carne. Iar lunar, întreţinerea Grădinii Zoologice costă peste 45.000 de lei lunar.

sursa: libertatea.ro

Tags:

7 Comentarii

 1. gyorgy tozser spune:

  Aici ar fi fost util sa vedem si fotografia respectivului edil…

 2. pe la primarie nu or f ceva batrani care trebuiesc mutati de acolo? nu stiu , intreb
  ca poate nu le place cetatenilor sa-i vada, nu?

 3. In primul rind nici nu trebuie sa aveti gradina zoo in Vilcea.Un judet amarit animalele trebuie sa traiasca in Africa unde sint libere asa ca mentalitatea acelui idiot este gresita.Apelati la ajutor international si luati exemplu de la Costa Rica care definteaza gradinile zoo.circul si animalele in captivitate.Oameni sint necajiti dar aveti ZOO sinteti de risul lumii intregi.Toate judetele Romane sa ceara ajutor International ca sa fie capabili sa fie in rindul lumii civilizate.

  • Se pare ca tu esti cea mai necajita, avand in vedere ca scrii “.Oameni sint necajiti” in loc de “oamenii sunt necajiti sau “desfinteaza” in loc de “desfiinteaza” etc.. Eu zic ca, deocamdata, sa ceri tu ajutorul, national sau international, si sa-ti pui romana la punct. Bafta!

 4. Cu ce difera asta de ONGistii care adopta caini si-i lasa pe urma in strada?

 5. al draq edil.. dupa ce lea tinut in cusca toata viata.. nenorocitu gaseste ca argument frumusetea.. pisuneam pe barba lui de bacil;

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X