Sari la conținut
Home » Angajaţii ASPA, ucigaşi plătiţi din banii statului! Dezvăluiri ŞOCANTE despre ce se întâmplă în adaposturi

Angajaţii ASPA, ucigaşi plătiţi din banii statului! Dezvăluiri ŞOCANTE despre ce se întâmplă în adaposturi

 Sarbatorile Pascale se pare ca au trezit conştiinţa în câţiva angajaţi ASPA. Aceştia au decis să spună adevărul crud şi dureros. Mai mult, acum există şi imagini video…

Medici veterinari şi hingheri din Bucureşti au fost filmaţi cum extermină pur şi simplu câinii adunaţi de pe străzi. În adăposturile Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, căţeii nu sunt eutanasiaţi, ci omorâţi în chinuri de oameni plătiţi de primăria Capitalei, anunţă reporterii de la Digi24. Tot ei au făcut public un videoclip cutermurător şi dovdeditor al acestor acuzaţii.

Pe înregistrare se pot auzi plânsetele disperate ale câinilor rupţi în bătaie, cât şi declaraţiile teribile ale unor foşti angajaţi ASPA:

„Târâţi cu crosa, călcaţi pe coadă, pe cap, pe gât, loviţi de pereţi, de cuşti, de padocuri”, povestește unul dintre ei.„Erau lăsaţi înăuntru, în padocuri. Dacă îşi mai reveneau, bine. Dacă nu, nu. Nimeni nu era interesat de starea lor de sanatate”, spune alt angajat.„20 de câini – 25 de câini într-un padoc. Se mâncau între ei. Nu le dădea nimeni de mâncare. Nu-i îngrija nimeni”, povestește un alt hingher.„La Mihăileşti, d-l doctor când auzea că era câine adus de la muşcătură, de la sesizare, inclusiv el îl lovea cu piciorul (…) I se spune Menghele de către iubitori. Îşi face treaba în continuare acolo”, povestește un hingher.Directorul adjunct al ASPA, Răzvan Băncescu, susţine că va face o anchetă printre angajaţii săi, dar lasă de înţeles că imaginile nu l-au afectat foarte tare.Dacă doriţi să vedeţi videoclipul care arată realitatea din adaposturile morţii, click aici! Va avertiyam ca imaginile va pot afecta emoţional!