De 1555 Vizualizari

Angajaţii ASPA, ucigaşi plătiţi din banii statului! Dezvăluiri ŞOCANTE despre ce se întâmplă în adaposturi

Hingherii au început să spună adevărul

 

Sarbatorile Pascale se pare ca au trezit conştiinţa în câţiva angajaţi ASPA. Aceştia au decis să spună adevărul crud şi dureros. Mai mult, acum există şi imagini video…

Medici veterinari şi hingheri din Bucureşti au fost filmaţi cum extermină pur şi simplu câinii adunaţi de pe străzi. În adăposturile Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, căţeii nu sunt eutanasiaţi, ci omorâţi în chinuri de oameni plătiţi de primăria Capitalei, anunţă reporterii de la Digi24. Tot ei au făcut public un videoclip cutermurător şi dovdeditor al acestor acuzaţii.

Pe înregistrare se pot auzi plânsetele disperate ale câinilor rupţi în bătaie, cât şi declaraţiile teribile ale unor foşti angajaţi ASPA:

„Târâţi cu crosa, călcaţi pe coadă, pe cap, pe gât, loviţi de pereţi, de cuşti, de padocuri”, povestește unul dintre ei.

„Erau lăsaţi înăuntru, în padocuri. Dacă îşi mai reveneau, bine. Dacă nu, nu. Nimeni nu era interesat de starea lor de sanatate”, spune alt angajat.

„20 de câini – 25 de câini într-un padoc. Se mâncau între ei. Nu le dădea nimeni de mâncare. Nu-i îngrija nimeni”, povestește un alt hingher.

„La Mihăileşti, d-l doctor când auzea că era câine adus de la muşcătură, de la sesizare, inclusiv el îl lovea cu piciorul (…) I se spune Menghele de către iubitori. Îşi face treaba în continuare acolo”, povestește un hingher.

Directorul adjunct al ASPA, Răzvan Băncescu, susţine că va face o anchetă printre angajaţii săi, dar lasă de înţeles că imaginile nu l-au afectat foarte tare.

Dacă doriţi să vedeţi videoclipul care arată realitatea din adaposturile morţii, click aici! Va avertiyam ca imaginile va pot afecta emoţional! 

4 Comentarii

 1. sunt someri dispusi sa lucreze pentru banii aia (care sunt peste salariul minim pe economie), sa stranga cainii, sa-i trateze, sa nu-i loveasca, sa ajute la rezolvarea civilizata a problemei intretinute de toate neamurile din tara asta.

  intrebare: cine-i tine in functie pe sadici, pe infractori (cf l 205/2004)?

 2. RITA SIMO spune:

  ACESTE PERSOANE NU MERITA NICI MACAR SA RESPIRE! nu stiu de ce se intampla aceste lucruri groaznice!

 3. Dumnezeu nu doarme.Fiecare primeste ce merita mai devreme sau mai tarziu.Sper sa ardeti in iad toti cei care chinuiti bietele animale.Fiti fara grija ca veti primi ce meritati!
  Rusine sa va fie,omenii ai satanei!!

 4. handicapati spurcati! daca angajeaza orice taratura sa aiba grija de animale.
  eu am fost totusi la Mihailesti sa scot niste caini si nu cred ca doctorul de acolo ar chinui animalele, nu cred, un tip inalt frumusel cu ochii verzi, sper ca nu lui i se spune Menghele.
  Plus e vorba de karma proasta, de energia negativa raspandita de suferintele acestor animale, d’aia nu ne merge bine ca suntem lumea a 3-a, ce vina au ca s-au nascut???? de vina e tot OMUL nenorocit , needucat si incult.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X