Sari la conținut
Home » Andreea Mantea aduce clarificări după ce a fost acuzată de maltratarea unui pisoi!

Andreea Mantea aduce clarificări după ce a fost acuzată de maltratarea unui pisoi!

Recent, Andreea Mantea a fost acuzată de maltratarea unei pisici. Vedeta aduce astfel clarificări după întreg scandalul apărut în mediul online.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei”, declarații prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook!

Atunci când vine vorba de animale, fie că vorbim despre cele de companie cu care împărțim un apartament, sau de cele aflate în natură, subiectul maltratării rămâne, din păcate, o practică utilizată de diferite persoane fără inimă. Aproape zilnic, la TV sau în cadrul unor sesizări ale fundațiilor ce luptă pentru protejarea animalelor, apar dovezi de cruzime față de animale, fapte ce nu ar trebui să existe.

Din păcate, legislația de la noi din țară încă are multe aspecte de îmbunătățit când vine vorba despre înăsprirea pedepselor pentru astfel de fapte.

Spațiul virtual a fost martorul unui întreg scandal după ce Andreea Mantea a fost acuzată că își maltratează unul dintre pisoi. Sute de comentarii au apărut, iar o bună parte din ele o acuză în mod direct pe vedetă că nu ar avea grijă suficient de animalele sale de companie.

Explicația vedetei de la Kanal D:

„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag. Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisi. Sunt disperată de animale, sunt disperată să fiu înconjurată de animale. Și dacă am tuns un pisic, l-am tuns acasă, din mai multe motive. Nu am maltratat niciun animal. Niciodată. Nu aș putea să fac asta. Am fost deranjată de comentariile voastre răutăcioase, pline de răutate. În loc să aruncați cu atâta răutate în mine, concentrați-vă această răutate pe altceva”, a declarat Andreea Mantea despre maltratarea unei pisici.

Videoclipul integral poate fi urmărit mai jos.