Înca un caz de cruzime față de animale îngrozeste opinia publica din Romania!

Marius Chiriac, cel care a pus bazele Asociaţiei Kola Kariola, a dus la o clinică veterinară o cățelușă cu botul rupt pe care au găsit-o cei de la adăpostul de animale din Alexandria.

Proprietarul asocoației a povestit pentru Animal Zoo prin ce chinuri groaznuice a trecut bietul animal. Cazul este foarte grav, al treilea de acest gen pe care l-a avut în istoria activității sale.

Iată ce povestește Marius despre aceasta experiență:

„M-a sunat soția plângând și mi-a spus că este un caz foarte grav. Imediat după ce am văzut o înregistrare șocantă cu puiul de câțel, l-am sunat pe medicul ortoped –chirurg, cu care am rezolvat aproape toate cazurile foarte grave, pentru a-i acorda primul ajutor. Sâmbătă seara am adus cățelușa în București, i-am administrat tratamentul recomandat de medicul veterinar și a doua zi de dimineață, vietatea a fost operată de urgență”.

Marius a mai spus: „Animalul trebuie să rămână sub supravegherea medicului veterinar datorit părților din jurul nasului care vor necroza și vor trebui îndepartate tot timpul, mai mult, are nevoie de un tratament cu antibiotic. O să mai rămână în spitalul veterinar și pe perioada vacinării pentru ai redresa imunitatea care este foarte scăzută, aproape de zero. În astfel de cazuri orice fel de microb, o infecție îi poate pune viaţa în pericol. Internarea va dura probabil circa 30 de zile.

Va mai urma o intervenție chirurgicală, nu atât de complicată, iar când va termina și planul de vaccinare, proprietarul asociației o va lua  acasă și va încerca să-i găsească un adăpost in  București pentru a monitoriza mai bine catelusa, dar și adopția. Cățelușă poate fi predispusă la orice probleme, motiv pentru care vor fi lângă ea și pot interveni în orice moment”, a încheiat proprietarul Asociației Kola Kariola.

Atenție! Video șocant

Regret in primul rand pentru soarta acestei puiute,regret ca asa ne incepem duminica dar asta este cruda realitate.A dormit cu mine cateva ore si acum mergem la Iustin Girea sa o repare.O sa fie bine pentru ca a avut noroc de Oameni buni.Multumesc Habyba Haby si Angi din Alexandria,multumesc Daniel Roncea pentru transportul catelusei!

Publicată de Kola Kariola pe Sâmbătă, 11 martie 2017

 

 

Daca tot am ajuns din nou la dl dr Iustin Girea, am profitat si am vizitat fetita mea mica. Bucurati-va de acest video :)

Publicată de Kola Kariola pe Luni, 13 martie 2017

Însa nu trebuie să uitam că, toate aceste intervenții costă. Așadar, cine dorește să ajute financiar, o poate face donand orice sume de bani în conturile:

Ron: RO43RZBR0000060016698751

Euro: RO53RZBR0000060016698765

USD: RO90RZBR0000060016698778

Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania.