Sari la conținut
Home » Încă un caz care îngrozește România: Un câine a fost găsit într-o stare critică. Oare cine l-a maltratat?

Încă un caz care îngrozește România: Un câine a fost găsit într-o stare critică. Oare cine l-a maltratat?

Încă un caz care îngrozește România! Iubitorii de animale sunt uimiți după ce un câine a fost găsit într-o stare critică. Era legat cu o sârmă de picior îi o ață legată în jurul botului. Bietul animal este victima unei agresiuni venite din partea unui om fără pic de suflet.Un câine a fost găsit într-o stare critică chiar în ziua de Florii.

Cazul a fost preluat de Asociația Help Lăbuș. Povestea câinelui a fost făcută publică de către organizaţia non-guvernamentală (ONG) pe rețeaua lor de socializare împreună cu câteva fotografiile. Din imaginile postate se vede că patrupedul a fost maltratat şi apoi abandonat.

Încă un caz care îngrozește România: „O minune a făcut să scape cu viață”

„A fost de un caz grav de cruzime față de animale, de maltratare a unui câine, în comuna Cudalabi. Suntem în drum spre el. Cu o sârmă legată de picior și o ață de balot la gât, numai o minune a făcut să scape cu viață bietul câine. Este îngrozitor ce se întâmplă, este inuman și tragic. Ne rugăm pentru bietul cățel și facem tot ce ne stă în putință să-l salvăm.Mai rezistă puțin suflețel, ne străduim să ajungem cât se poate de repede. Doamne ajută!”, este anunțul făcut de Help Lăbuș.După câteva ore, cățelul maltratat a fost dus la pitalul Animalelor Orfane Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz.

„L-am preluat si a ajuns la Spitalul Animalelor Orfane Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz.Neîncrezator în oameni, ne-a cam dat de furca cu prinderea lui. Am reușit sa-i scoatem sarma. Maine va fi evaluat de medic și sa speram ca piciorul va mai putea fi salvat.

După eliberarea piciorului deja și-a schimbat comportamentul fata de noi; ne multumește rotind codita neincetat.Vesti bune sa auzim ❤❤❤Multumesc Draguș Patrick pentru implicare. El ne-a semnalat cazul și ne-a ajutat sa-l salvam”.