Sari la conținut
Home » Ai aceste trăsături de personalitate? Este clar animalul de companie cel mai potrivit pentru tine este pisica

Ai aceste trăsături de personalitate? Este clar animalul de companie cel mai potrivit pentru tine este pisica

copil și pisica; sursă foto: cutepet.ro

Și se pare că există câteva trăsături comune împărtășite de cei care iubesc pisicile și își împart casele cu ele. Iată doar cinci lucruri pe care faptul de a fi o persoană care iubește pisicile ar putea să le dezvăluie despre tine. Câte dintre trăsăturile de mai jos vi se aplică?

1. Ești curios și creativ, este clar pisica te reprezintă

Pisicile sunt cunoscute pentru că sunt creaturi curioase și se pare că și stăpânii lor tind să aibă calități sociabile și curiozitate. Ca o persoană care iubește pisicile s-ar putea să fii, de asemenea, destul de dornic să înveți, scufundându-te într-o varietate de subiecte, de la eforturi creative la activități intelectuale.

Fie că asta înseamnă să explorezi un loc în care nu ai mai fost niciodată sau să te întorci la școală pentru a învăța despre un subiect de interes, persoanele cu pisici tind să se bucure să experimenteze lucruri noi.

sursă foto: Letticia Massari; pexels.com

Nu este de mirare că atât de mulți părinți de feline adoră să citească o carte bună alături de pisica așezată în poală sau să se apuce de un nou hobby pentru a se exprima.

2. S-ar putea să preferați să stați în casă

Apropo de cititul cărților pe canapea cu prietenul tău blănos, faptul că ești o persoană iubitoare de pisici s-ar putea să te facă și pe tine să fii genul care preferă să stea în casă decât să iasă în oraș. În general, oamenii care preferă  câinii sunt cunoscuți pentru că sunt mai extrovertiți și gata să iasă în oraș pentru a se distra, în timp ce iubitorii pisicilor pot fi introvertiți și se simt foarte bine făcând lucruri acasă.

Bineînțeles, aceasta nu este în niciun caz o regulă strictă. S-ar putea să fii genul de persoană căreia îi place să iasă în oraș și să petreacă înainte de a se întoarce acasă pentru a se cuibări cu pisica sa, sau s-ar putea să fii unul dintre numeroșii părinți de pisici care își scot animalul de companie afară pentru aventuri interesante.

3. S-ar putea să nu vă fie teamă să ieșiți în evidență

Ca persoană cu pisici, s-ar putea să nu vă deranjeze să ieșiți în evidență față de mulțime și s-ar putea să nu vă fie teamă să faceți lucrurile în felul vostru. Pisia ta gândește pentru sine însăși și nu este întotdeauna dispusă să fie dresată, iar tu s-ar putea să fii la fel. Combinată cu natura lor curioasă și deschiderea de spirit, această atitudine ajută persoanele să se simtă încrezătoare și să nu se teamă să arate cine sunt cu adevărat.

4. S-ar putea să te îngrijorezi destul de mult

Ești un pic nevrotic/ă? Se pare că aceasta este o altă trăsătură pe care oamenii pisică tind să o aibă. Ce înseamnă, totuși, acest lucru? Ei bine, s-ar putea să constați că îți faci destul de multe griji sau că te stresezi sau devii anxios destul de ușor. Dar s-ar putea să observi, de asemenea, că prietenul tău blănos este întotdeauna gata să te ajute să te relaxezi.

5. Tu și animalul de companie sunteți unici în felul vostru

Dacă ești un părinte de pisică, știi că animalul tău de companie are anumite gusturi și antipatii. De exemplu, s-ar putea să nu te lase să o masezi pe burtică sau să te lase să o mângâi doar o anumită perioadă de timp înainte de a se plictisi de interacțiune.

Pentru că trebuie să descoperi treptat ce preferă pisica ta și pentru că ai nevoie de răbdare atunci când vine vorba de dresarea pisicuței tale, s-ar putea să fii genul de persoană care se poate adapta și să fie total de acord cu respectarea limitelor celuilalt. Amintiți-vă întotdeauna că sunteți la fel de unic ca și pisica dumneavoastră!

În timp ce unele dintre trăsăturile de mai sus se pot aplica în cazul tău, s-ar putea să existe altele care nu se aplică. Sigur, experții ar fi putut observa unele trăsături comune între indivizii care se identifică ca fiind oameni cu pisici, potrivit petguide.com.