Sari la conținut
Home » Află cu ce animal de companie ești compatibil în funcție de zodie

Află cu ce animal de companie ești compatibil în funcție de zodie

Află cu ce animal de companie ești compatibil în funcție de zodie. Se spune că animalele de companie ajung să semene, cel puțin la comportament, uneori chiar și la înfățișare cu stăpânii. Atunci, dacă acest lucru este adevărat, este aproape evident că tot în funcție de temperament ar trebui să ne alegem vietatea de companie.

Află cu ce animal de companie ești compatibil în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt recunoscuți drept oameni cu multă energie de consumat, este evident că un câine activ ar fi potrivit. Sigur, o combinație aproape naturală ar fi un berbec și un ciobănesc, dar le fel de bine merge un terrier, un cocker sau chiar un doberman. O altă variantă ar fi caii de echitație.

Gemeni

Luând în considerare atracția spre comunicare, un partener potrivit ar fi un papagal. Nu este chiar comunicarea dorită, dar efectul este garantat.

Taur

Ți se potrivesc animalele blânde, dar leneșe și de rasă pură. Practic, o pisică, pentru că nimeni nu o întrece la aceste capitole.

Rac

Ideal este să adopți un câine sau o pisică. Oricum, îți trebuie un animal lipicios și prietenos.

Leu

Leii sunt mari iubitori de animale, așa că aproape orice partener, patruped sau înaripat, li se va părea potrivit.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară. Ei preferă, de regulă, animale de companie docile, care să nu facă multă zarvă și dezordine prin casă.

Balanță

Balanțelor, de asemenea, li se potrivesc cel mai bine câinii ca animale de companie. Rasele preferate sunt Cocker Spaniel și Beagle.

Scorpion

Și pentru această zodie s-ar potrivi o pisică, dar una mai misterioasă și cu atitudine, poate un sfinx.

Săgetător

Câinii din rasele ciobănesc german, labrador sau doberman sunt perfecți pentru nativii zodiei Săgetător.

Capricorn

Fiind vorba de persoane calme, care măsoară de cel puțin 2 ori înainte de a tăia odată, capricornilor li s-ar potrivi fie o pisică persană, fie un Bichon Maltez.

Vărsător

Cei născuți sub acest semn astral sunt atrași de animale exotice sau rare. Preferă oricând reptilele în locul câinilor ori al pisicilor.

Pești

Nativii din această zodie iubesc atât de mult animalele încât este aproape evident că s-ar descurca de minune chiar și cu adevărații pești.