Sari la conținut
Home » Animalul de companie potrivit în funcție de zodie! Horoscopul nostru neștiut

Animalul de companie potrivit în funcție de zodie! Horoscopul nostru neștiut

Animalul de companie potrivit în funcție de zodie! Horoscopul nostru neștiut.

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne influențează alegerea unui anumit animal de companie?

Domeniul astrologiei este unul care fascinează și trezește interesul unui număr cât mai mare de oameni. Însă, această modalitate de „a citi” anumite trăsături de personalitate care îți influențează viața este rezervată doar celor care manifestă o dorință puternică de a descoperi sensul vieții, prin încercarea de a căuta răspunsuri la anumite întrebări existențiale.

Unul dintre aceste semne este sugerat chiar de animalul spiritului tău, conform astrologilor, iar perspectiva trăsăturilor tale personale ar putea avea efect și în cazul animalului tău de companie.

O contribuție ar putea-o avea și astrele, care susțin că ne este scris să fim apropiați de un anumit tip de animal, ce se pliază pe semnul zodiacal sub care ne-am născut.

Animalul de companie potrivit în funcție de zodie!

Berbec

Ai multă energie de consumat, așa că un câine ar fi potrivit pentru tine. Cei mai aproape de personalitatea ta sunt cei din rasa Terrier, Cocker sau Doberman. De asemenea, și caii sunt potriviți pentru nativii acestui semn.

Gemeni

Luând în considerare atracția ta spre comunicare, animalul perfect pentru tine nu poate fi altul decât unul fâșneț și gălăgios. Un papagal ți-ar putea cel mai bun prieten.

Taur

Ți se potrivesc animalele blânde, dar leneșe și de rasă pură. O pisică persană, birmaneză sau câinii din rase precum Collie sau Marele Danez sunt potriviți pentru personalitatea ta.

Rac

Ideal este să adopți un câine sau o pisică. Oricum, îți trebuie un animal lipicios și prietenos.

Leu

Leii sunt mari iubitori de animale, iar pentru ei pisicile Angora sau siameze, dar și câinii din rase precum setter irlandez sau ciobănesc german sunt potriviți.

Fecioară

Câinii din rasa Yorkshire terrier sau Bichon Maltez sunt potriviți pentru nativii zodiei Fecioară. Ei preferă, de regulă, animale de companie docile, care să nu facă multă zarvă și dezordine prin casă.

Balanță

Balanțelor, de asemenea, li se potrivesc cel mai bine câinii ca animale de companie. Rasele preferate sunt Cocker Spaniel și Beagle.

Scorpion

Animal potrivit pentru Scorpioni este pisica, dar una misterioasă, care se comportă ca și cum ar controla lumea.

Săgetător

Câinii din rasele ciobănesc german, labrador sau doberman sunt perfecți pentru nativii zodiei Săgetător.

Capricorn

Persoane calme, analitice, Capricornii preferă ca animale de companie fie o pisică persană, fie un Bichon Maltez.

Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsătorului sunt atrași de animale exotice sau rare. Preferă oricând reptilele în locul câinilor ori al pisicilor.

Pești

Peștii iubesc atât de mult animalele încât, dacă ar putea, și-ar face acasă propria grădină zoologică. Totuși, dacă ar fi să alegem câteva dintre toate necuvântătoarele, ele ar fi: papagalii, peștii, pisicile și câinii.