De 5317 Vizualizari

Află ce mesaj îți transmite pisica ta

Un studiu a demonstrat că puțini oameni înțeleg gesturile pisicilor.

Organizația Cats Protection a efectuat un studiu pe 1.100 de proprietari de pisici ce a relevat faptul că multe persoane interpretează eronat gesturile felinelor.

La finalul cercetări a fost relevat faptul că 65% dintre oameni cred că o pisică toarce doar atunci când este fericită. În realitatea, comportamentul apare şi atunci când animalul este măcinat de dureri. 76% dintre subiecți nu aveau habar că atunci când pisica vine spre stăpân cu coada ridicată şi cu cu vârful ei îndreptat spre individ, ea transmite un mesaj cordial de întâmpinare. Unul din 20 de indivizi au crezut că atunci când pisica îşi freacă obrajii de obiecte încearcă să se scarpine. În realitate, însă acest comportament apare atunci când pisica îşi marchează teritoriul.

De asemenea, 49% dintre indivizi nu cunoșteau faptul că atunci când pisica îşi linge botul, deşi nu a mâncat nimic, este supusă stresului. (A.C)

Tags:

2 Comentarii

  1. De asemenea daca motanul poarta o singura lentila inseamna ca vrea sa toarne pe cineva.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X