1477 Vizualizari

ACT DE CRUZIME. O gâscă sălbatică a fost descoperită fără jumătate din cioc!

Oameni bolnavi

Opinia publică din Marea Britanie este scandalizată după ce o gâscă a fost descoperită în Wilton Park, Batley, fără jumătate de cioc. Pasărea a fost, se presupune, victima unei agresiuni venite din partea unui grup de adolescenți, după cum au afirmat polițiștii. Deocamdată, persoanele care au mutilat gâsca nu au fost identificate, iar un filmuleț postat pe Facebook, cu biata pasăre, a provocat indignarea oamenilor. Oameni legii nu exclud nici posibilitatea ca gâsca să fi suferit un accident și să nu fie vorba, totuși de un act deliberat.

gasca 1

Cum e posibil să faci așa ceva? Cât de nebun trebuie să fii”. „Acest lucru este orbiil. Ce oameni sunt ăștia?”, au fost mesajele de revoltă. Problema este că gâsca nu se mai poate hrăni și ar putea să moară din această cauză. Bărbatul care a descoperit-o încercat să-i dea de mâncare, dar pasărea nu poate înghiți. 

gasca 3

Tags:

Un singur comentariu

  1. Garagancea Catalin spune:

    Este scris în Biblie: „Şi Dumnezeu a spus: V-am dat tot felul de seminţe şi tot felul de fructe pentru voi ca să le mâncaţi, iar pentru animalele sălbatice şi pentru toate păsările, am făcut iarba şi plantele cu frunze, ca mâncare.” (Genesa 1:29) Alte exemple din Biblie, despre interzicerea cărnii: „Numai carne cu viaţa ei, adică sângele ei, să nu mâncaţi, căci viaţa trupului este în sânge.” (Lev.17:11)

    Dumnezeu a mai spus: „Cine v-a spus să omorâţi taurul şi capra şi să mi le oferiţi mie? Spălaţi-vă voi înşivă de acest sânge nevinovat şi poate voi asculta rugile voastre; altfel, îmi voi întoarce capul de la voi, căci mâinile voastre sunt pline de sânge. Căiţi-vă şi poate vă voi ierta.” (Isaia 1:11-16) Sfântul Petru, unul dintre discipolii lui Iisus, scria într-o scrisoare către romani: „Bine este să nu mănânci carne, să nu bei vin.” (Romani 14:21)

    Recent, istoricii au descoperit multe manuscrise care pun o lumină nouă asupra vieţii şi învăţăturilor lui Iisus. El a spus: „Aceia care mănâncă carnea animalelor se vor preface în propriile lor morminte. Adevărat, adevărat vă spun că cel ce ucide va fi ucis. Acela care ucide vieţuitoarele şi le mănâncă carnea, carnea celor morţi o mănâncă.”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X