Sari la conținut
Home » Aceste animale aduc noroc în casă. Tradiții în lume

Aceste animale aduc noroc în casă. Tradiții în lume

Cum am grijă de broasca mea țestoasă?

Aceste animale aduc noroc în casă conform mai multor tradiții din diverse zone ale lumii. Mulți dintre noi și-ar dori să aibă un animal de companie iubitor și simpatic. Desigur, când ne hotărâm să aducem în casă un animal de companie, avem deja unele opțiuni spre care ne orientăm, fie datorită preferințelor noastre personale, ori diferitor factori, precum spațiul, banii și timpul care trebuie investit în a avea grijă de animal. Dacă acesta poate aduce prosperitatea, bunăstarea în casă este cu atât mai bine.

Ei bine, potrivit diverselor tradiții de pe glob, unele animale sunt perfecte pentru a aduce prosperitatea în casă. Cel mai probabil că nu mulți dintre noi iau în calcul dacă, sau nu, animalul nostru dorit este unul norocos! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către people.com, există unele specii care ne pot aduce prosperitatea în casă, conform tradițiilor!

Aceste animale aduc noroc în casă. Broască țestoasă

broască țestoasă; sursă foto: click.com
broască țestoasă; sursă foto: click.com

Primul dintre aceste animale este țestoasa! Ea are un simbolism foarte bun în Feng Shui, tradiția antică din China care oferă o mulțime de „reguli” pentru interioarele caselor noastre, reguli ce sunt menite să ne aducă prosperitate.

Țestoasele sunt considerate animale foarte inteligente, care ne pot aduce în apartamente noroc și stabilitate financiară. Chiar și simpla imagine a acestui animal este de ajuns, așa că dacă vă îngriorați că o țestoasă nu va avea viață lungă pe lângă câinele pe care îl aveți deja, o statuie sau pictură ar trebui să fie de ajuns, potrivit Feng Shui!

Aceste animale aduc noroc în casă. Peștișorul de aur îți îndeplinește dorințele

Un alt animal care nu necesită mult timp și bani este peștișorul de aur, sau cum mai este cunoscut, carasul auriu. Acesta este foarte norocos în cultura chineză, unde se spune că vă va aduce mult succes financiar. De asemenea, despre acest animal de companie se mai spune și că vă va crește șansele de a trăi o viață liniștită și plină de împliniri.

În Feng Shui căinele aduce noroc și este simbol al loialității

În ultimul rând, ultimul animal despre care tradițiile spun că aduce noroc este câinele. În Feng Shui, acest animal atât de îndrăgit și de către români este un simbol al loialității. Se spune că prezența lui vă va ajuta să treceți peste probleme de care vă veți lovi.