Moment de neuitat din viața unui sportiv. Zilele trecute, un ciclist brazilian, al cărui nume este Viitor Fonseca, se plimba cu bicicleta, când deodată a văzut un pui de pisoi care avea nevoie disperată de ajutor, potrivit The Dodo.

Cu siguranță nu ar fi reușit să se descurce fără mama lui, iar sportivul i-a salvat viața. Fonseca a decis să i-a ghemotocul de blană cu el, dar neavând unde să-l pună, l-a băgat în tricou!Pisoiul nu părea deloc stresat – dimpotrivă, s-a bucurat de călătoria parcursă alături de noul stăpân pe bicicletă.

„Astăzi am salvat o mică viață”, a scris Viitor Fonseca, pe Facebook. „Mă bucur că i-a plăcut.Tot ce a făcut a fost să se joace,”  a mai adăugat bărbatul.

Momentul adorabil care a devenit viral în toată lumea a fost capturat cu ajutorul unei camere de filmat montată pe coarnele bicicletei. În clip se vede cum pisoiul recunoscător nu se poate opri din sărutările salvatorul său.

Pisoiului a fost adopt de Fonesca. Cu toate acestea, pentru cei doi, această călătorie cu bicicleta va fi un moment de neuitat.

https://www.facebook.com/viitor.fonseca/videos/1251555571628146/