Sari la conținut
Home » Abandonată și plină de probleme, o cățelușă se recuperează complet după adopție!

Abandonată și plină de probleme, o cățelușă se recuperează complet după adopție!

  • de
cățelușă abandonată

Abandonată și plină de probleme, o cățelușă se recuperează complet după adopție!

Chiar dacă a fost abandonată, cățelușa nu și-a pierdut niciodată speranța!

Pentru Skye, un biet animal abandonat pe străzile orașului Pal Valley, Texas, viața s-a complicat extrem de mult în momentul în care fosta familie a decis să se mute într-un alt oraș. Din păcate pentru cățelușă, din motive inexplicabile, ei au hotărât să o lase pe stradă, la mila localnicilor.

Din cauza acestui mediu complicat de viață, patrupedul a slăbit foarte mult, iar o boală transmisă de căpușe o făcea să își piardă frumusețea. Chiar dacă a fost salvată de o asociație, condiția ei a dus la decizia să fie pusă pe o listă de eutanasiere.

cățelușă abandonată
cățelușă abandonată

Însă, din fericire pentru ea, un voluntar din cadrul „Rescue Dogs Rock NYC” a decis să o salveze!

Primul pas a fost să o ducă la un medic veterinar, pentru a putea identifica cu adevărat problemele de care suferea.

Câteva săptămâni mai târziu, s-a mutat într-o altă casă din New York, și aceasta s-a dovedit a fi ultima sa oprire, întrucât a fost o dragoste la prima vedere, toată lumea fiind impresionată de energia patrupedului, chiar dacă a dus o viață foarte grea.

„Stăpânul său are copii mici şi alţi trei câini, iar Skye se potriveşte perfect”, a spus Stacey Silverstein, cofondator al „Rescue Dogs Rock NYC”. „Este o căţeluşă uimitoare”.

„Cu asta ne ocupăm noi”, a spus Silverstein. „Am luat-o pe această căţeluşă când era în pragul morţii şi privind-o acum… Este superbă şi are o viaţă uimitoare.”