Sari la conținut
Home » Dragostea oferită de familie, salvarea unui cățel subnutrit și abandonat pe străzi!

Dragostea oferită de familie, salvarea unui cățel subnutrit și abandonat pe străzi!

  • de

Dragostea oferită de familie, salvarea unui cățel subnutrit și abandonat pe străzi!

Întâmplarea a avut loc în Texas, acolo unde un cățel a avut norocul să întâlnească oameni cu totul speciali!

Angajații unui adăpost care se ocupă cu salvarea animalelor de companie abandonate pe străzi au avut parte de un caz mai special. Este vorba despre o cățelușă pe nume Skype, care se chinuia să supraviețuiască pe străzile din Palm Valley. Ea suferea de scabie și era afectată de o boală comună transmisă de căpușe, iar lipsa mâncării a slăbit-o extrem de mult.

онлайн займы список

Din păcate, când cei de la Controlul Animalelor au transferat-o la adăpostul local, angajaţii au trebuit să o includă pe lista de eutanasiere, din cauza stării sale.

Totuşi, personalul adăpostului a vrut să facă totul pentru a-i oferi lui Skye a doua şansă. Aşa că au luat legătura cu cei de la „Rescue Dogs Rock NYC”, recunoscuți pentru adevăratele miracole în ceea ce privește salvarea animalelor aflate în dificultate.

Grupul de salvare a scos-o pe Skye din acel loc şi a dus-o la veterinar. Din acel moment a început transformarea ei, după ce a primit îngrijire de specialitate.

„Stăpânul său are copii mici şi alţi trei câini, iar Skye se potriveşte perfect”, a spus Stacey Silverstein, cofondator al „Rescue Dogs Rock NYC”. „Este o căţeluşă uimitoare”.

La început, Skye a ajuns la o casă de plasament în Texas, în timp ce se vindeca. Câteva săptămâni mai târziu, s-a mutat într-o altă casă din New York. Aceasta s-a dovedit a fi ultima sa oprire.

„Cu asta ne ocupăm noi”, a spus Silverstein. „Am luat-o pe această căţeluşă când era în pragul morţii şi privind-o acum… Este superbă şi are o viaţă uimitoare.”

Spre norocul ei, o familie iubitoare s-a oferit să îi ofere o viață fericită, luând decizia să o adopte.

Cățel
Cățel
Cățel
Cățel