Sari la conținut
Home » Închisă împreună cu puii săi într-o cutie de carton, o cățelușă este salvată în ultima clipă!

Închisă împreună cu puii săi într-o cutie de carton, o cățelușă este salvată în ultima clipă!

  • de

Închisă împreună cu puii săi într-o cutie de carton, o cățelușă este salvată în ultima clipă!

Abandonul pe stradă a dus la o frumoasă adopție pentru o cățelușă specială!

Următoarea povestea o are în centrul atenției pe o cățelușă, care a fost abandonată fără milă împreună cu cei nouă pui abia născuți. Însă, toată această situație dramatică avea să îi schimbe ulterior viața.

Nu se ştie cine a venit cu ideea de a arunca o cutie sigilată plină cu patrupezi într-un depozit de deşeuri, dar autorităţile locale fac tot ce pot pentru a-l identifica şi a-l face să răspundă în faţa legii.

Este de înţeles că, uneori, mulţi stăpâni de câini nu sunt capabili să aibă grijă de ei aşa cum şi-ar dori, dar, după cum precizează Lorie Chortyk, directorul general de comunicare al BC SPCA, aceştia pot primi ajutor dacă îl solicită.

O căţeluşă cu 9 pui a fost abandonată la depozitul de deşeuri de lângă Lacul Puntzi, British Columbia, Canada. Din fericire, un trecător a văzut misterioasa cutie de carton şi s-a dus să verifice ce este cu ea. Când a deschis-o, s-a trezit în faţa a mai multor suflete, el observând emoționat că în cutie erau 10 suflete care riscau să moară în cel mai scurt timp. Nu a putut să rămână indiferent.

Bărbatul a dus imediat câinii la un medic veterinar, care a confirmat sănătatea perfectă a puilor şi a mamei. Dar cine ştie ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost găsiţi şi salvaţi la timp. Câinii au fost transferaţi la British Columbia Society for the Prevention of Cruelty to Animals (BC SPCA) într-un efort de a le găsi o casă primitoare şi o familie iubitoare.

O cățelușă
O cățelușă

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru această căţeluşă adorabilă şi pentru cei 9 căţeluşi ai săi.