Sari la conținut
Home » O cățelușă fără stăpân a adoptat un pui de pisică orfan!

O cățelușă fără stăpân a adoptat un pui de pisică orfan!

  • de

O cățelușă fără stăpân a adoptat un pui de pisică orfan!

Cele două animale au devenit o adevărată familie, după ce o cățelușă fără stăpân și-a luat în serios rolul de mamă!

O cățelușă care și-a pierdut proprii pui și-a găsit fericirea în momentul în care a adoptat un pisoi orfan.

Pentru Amira, un câine fără stăpân din Siria, viața s-a schimbat complet după ce l-a întâlnit pe Mohammad Alaa Jaleel, un iubitor de animale care deține un adăpost de pisici.

A vrut să se asigure că Amira îşi va aduce puii pe lume într-un mediu confortabil, dar din păcate, când a venit momentul, niciunul dintre puii ei nu era în viaţă.

Toată lumea a fost înduioşată de tragedia Amirei, dar nimeni nu a suferit mai mult decât această căţeluşă. I-au dat câteva animale de pluş pe care să le îmbrăţişeze pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste pierderea puilor ei.

Între timp, la adăpost a sosit un biet pisoi care tocmai îşi pierduse mama. Micuţul Junior a fost găsit trăind singur pe străzi şi a fost adus să locuiască în Il Gattaro d’Aleppo până când va putea fi adoptat.

Junior a încercat să înveselească puţin căţeluşa cu prezenţa lui adorabilă, poate chiar pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste pierderea suferită.

„I-am găsit împreună”, a declarat Abidin, unul dintre voluntarii care lucrează la adăpostul Il Gattaro d’Aleppo, pentr The Dodo. „Pisoiul a venit în sprijinul Amirei şi ea l-a acceptat cu bucurie. Amira chiar părea să zâmbească.”

O cățelușă
O cățelușă