Sari la conținut
Home » Lupta unei mame pentru supraviețuire! Cățelușa a fost legată într-o pădure, alături de puii săi

Lupta unei mame pentru supraviețuire! Cățelușa a fost legată într-o pădure, alături de puii săi

  • de

Lupta unei mame pentru supraviețuire! Cățelușa a fost legată într-o pădure, alături de puii săi.

Cățelușa a rezista timp de zece zile pentru a-și putea ține puii în viață!

Din motive încă necunoscute, un bărbat și-a legat cățelușa de un copac, și a lăsat-o fără milă într-o pădure. Spre surprinderea celor care aveau să o observe abandonată, ea nu doar că a reușit să trăiască, însă și-a ținut puii în viață, timp de mai bine de zece zile.

Pe nume Lara, cățelușa din rasa Pitbull a fost nevoită să ducă o adevărată luptă pentru supraviețuire, în condiții greu de descris. Toată întâmplarea a avut loc în oraşul Nauplion, Grecia. Spre norocul ei însă, niște oameni cu suflet mare nu au putut să rămână indiferenți la această situație, și au decis să îi salveze viața.

Deşi era abandonată într-o pădure aflată în mijlocul pustietăţii, singură şi legată de un copac, în cele din urmă Lara a adus pe lume patru pui. Toată lumea speră ca proprietarul iniţial să fie prins şi pedepsit pentru cruzime asupra animalelor.

Cumva, Lara nu numai că a supravieţuit, dar a reuşit să-şi ţină puii în viaţă timp de 10 zile, fără mâncare, apă sau adăpost.

Cățelușa
Cățelușa

Când salvatorii au aflat despre povestea ei de la câţiva săteni din apropiere, s-au grăbit la faţa locului pentru a o lua atât pe ea cât şi pe căţeluşii ei. Din păcate, unul dintre pui era mult prea slăbit şi nu a putut rezista calvarului.

Dar, mulţumită dragostei şi îngrijirii echipei de salvare, ceilalţi trei căţeluşi şi mama lor au început să-şi recapete sănătatea. Toți au stare bună de sănătate, fiind recunoscători celor care i-au salvat de la o moarte sigură.

Este o bucurie imensă că salvatorii au găsit mama şi puii înainte de a se întâmpla ceva cu mult mai rău.