Sari la conținut
Home » Speriată că ar putea fi abandonată, o cățelușă fuge de acasă în căutarea stăpânei sale!

Speriată că ar putea fi abandonată, o cățelușă fuge de acasă în căutarea stăpânei sale!

  • de

Speriată că ar putea fi abandonată, o cățelușă fuge de acasă în căutarea stăpânei sale!

O cățelușă și-a urmărit stăpâna până la serviciu!

Pentru Indy, o căţeluşă adorabilă din Connecticut, gândul că ar putea rămâne fără familia sa iubitoare a făcut-o să ia o decizie cu totul emoționantă! O nouă dovadă a dragostei pe care animalele o oferă necondiționat stăpânilor umani.

Astfel, atunci când stăpâna sa Liza Thayer a plecat câteva zile din oraș, o mulțime de gânduri i-au apărut în cale. Îngrijorată că nu s-ar mai putea întoarce, ea a decis să meargă la locul de muncă al Lizei, „Casa de Bătrâni Deep River”, fiind convinsă că în timpul în care nu se află acasă, tânără este la serviciu.

Șeful lui Lizie a aflat despre această situație cu totul neobișnuită, și a decis imediat să îi contacteze părinții tinerei. În tot acest timp cățelușa a fost răsfățată de persoanele aflate în incinta proprietății, care au fost bucuroși să aibă parte de vizita unei cățelușe adorabilă.

După ce a primit confirmarea de la părinţii Lizei, Indy a fost escortată acasă, pentru a putea să își aștepte stăpâna în siguranță.

Desigur, fata a fost imediat sesizată de incident şi s-a simţit extrem de recunoscătoare pentru modul în care s-a rezolvat problema:

„Mulţumesc tuturor pentru că au reacţionat prompt şi Indy este acum acasă. Suntem foarte norocoşi că avem atât de mulţi oameni care au grijă de noi”.

Nu a durat mult timp până când Lizei s-a întors acasă, iar revederea a fost una cu totul emoționantă. Cățelușa și-a dat seama că nu a fost abandonată, iar povestea ei a impresionat pe toată lumea.

O cățelușă
O cățelușă

O nouă poveste care ne impresionează din nou prin dragostea pe care o pot oferi animalele noastre de companie, iar cu siguranță tânăra o va aprecia mult mai mult pe cățelușa sa iubitoare.