Abandonat doar pentru că era prea bătrân! Câinele este găsit la limita supraviețuirii, paralizat și înfometat.

Totul s-a petrecut în Turcia!

Abuzurile asupra animalelor nu încetează, iar din păcate, tot mai multe situații tragice ne sunt arătate prin intermediul rețelelor de socializare. Însă, o bună parte dintre animalele chinuite sunt salvate de către oameni cu suflet mare. Exact ca în următoare situație.

Un câine bătrân pe nume Khan, din Turcia, a fost găsit grav bătut şi aruncat lângă o grămadă de gunoi.

Potrivit thedodo.com, abuzurile repetate l-au paralizat, dar, pe măsură ce salvatorii s-au apropiat de el, Khan şi-a adunat ultimele puteri reuşind să-şi arate bucuria că cineva s-a gândit să îi sară în ajutor.

Salvatorii l-au transportat pe Khan la clinica „Let’s Adopt Rescue Center”, unde i-au fost evaluate rănile. Din păcate, starea de sănătate a bătrânului câine nu era deloc bună. Salvatorii se temeau de ce putea fi mai rău, dar sclipirea speranţei din ochii lui Khan i-a făcut pe aceşti oameni să îi ofere cea mai bună îngrijire.

Spre surprinderea tuturor, Khan s-a dovedit a fi un adevărat luptător! În următoarele două săptămâni, el a dovedit o dorinţă incredibilă de a trăi, recuperându-se atât la nivel fizic, cât şi emoţional. În scurt timp a putut fi transferat la terapie fizică specializată pentru diminuarea efectelor paraliziei.

Cu paşi mici, dar siguri, curând Khan a reuşit să se deplaseze în jurul centrului de recuperare. După câteva săptămâni, stătea pe propriile picioare fără niciun ajutor, împărtăşind dragostea cu îngrijitorii săi printr-o mulţime de îmbrăţişări şi sărutări!

Ulterior, Khan şi-a găsit fericirea supremă într-un cămin călduros, alături de tânăra care l-a adoptat.

Abandonat doar pentru că era prea bătrân!

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da