Sari la conținut
Home » Abandonat doar pentru că era prea bătrân! Câinele este găsit la limita supraviețuirii, paralizat și înfometat

Abandonat doar pentru că era prea bătrân! Câinele este găsit la limita supraviețuirii, paralizat și înfometat

  • de

Abandonat doar pentru că era prea bătrân! Câinele este găsit la limita supraviețuirii, paralizat și înfometat.

Totul s-a petrecut în Turcia!

Abuzurile asupra animalelor nu încetează, iar din păcate, tot mai multe situații tragice ne sunt arătate prin intermediul rețelelor de socializare. Însă, o bună parte dintre animalele chinuite sunt salvate de către oameni cu suflet mare. Exact ca în următoare situație.

Un câine bătrân pe nume Khan, din Turcia, a fost găsit grav bătut şi aruncat lângă o grămadă de gunoi.

Potrivit thedodo.com, abuzurile repetate l-au paralizat, dar, pe măsură ce salvatorii s-au apropiat de el, Khan şi-a adunat ultimele puteri reuşind să-şi arate bucuria că cineva s-a gândit să îi sară în ajutor.

Salvatorii l-au transportat pe Khan la clinica „Let’s Adopt Rescue Center”, unde i-au fost evaluate rănile. Din păcate, starea de sănătate a bătrânului câine nu era deloc bună. Salvatorii se temeau de ce putea fi mai rău, dar sclipirea speranţei din ochii lui Khan i-a făcut pe aceşti oameni să îi ofere cea mai bună îngrijire.

Spre surprinderea tuturor, Khan s-a dovedit a fi un adevărat luptător! În următoarele două săptămâni, el a dovedit o dorinţă incredibilă de a trăi, recuperându-se atât la nivel fizic, cât şi emoţional. În scurt timp a putut fi transferat la terapie fizică specializată pentru diminuarea efectelor paraliziei.

Cu paşi mici, dar siguri, curând Khan a reuşit să se deplaseze în jurul centrului de recuperare. După câteva săptămâni, stătea pe propriile picioare fără niciun ajutor, împărtăşind dragostea cu îngrijitorii săi printr-o mulţime de îmbrăţişări şi sărutări!

Ulterior, Khan şi-a găsit fericirea supremă într-un cămin călduros, alături de tânăra care l-a adoptat.

Abandonat doar pentru că era prea bătrân!