Sari la conținut
Home » Totul pentru găsirea câinelui iubit! O femeie demisionează și continuă căutările timp de 57 de zile

Totul pentru găsirea câinelui iubit! O femeie demisionează și continuă căutările timp de 57 de zile

  • de
Aruncatul bățului poate sa fie periculos. sursa foto: Arhiva Animal Zoo

Totul pentru găsirea câinelui iubit! O femeie demisionează și continuă căutările timp de 57 de zile.

Nici nu a stat pe gânduri!

O femeie din Washington, pe nume Carole King, și-a pierdut câinele, însă ideea de a nu-l mai revedea vreodată nici nu intra în discuție. Așa că, ea a decis să nu renunțe, fiind conștientă de importanța cățelușei pentru ea și familia sa.

Potrivit thedodo.com, totul s-a petrecut în timpul unei scurte vacanţe în Montana. Carole şi soţul ei, Verne, au pierdut-o pe Katie, o frumoasă femelă Border Collie. Cuplul se odihnea în hotel când deodată a izbucnit furtuna care a determinat dispariţia câinelui lor: tunetele şi fulgerele trebuie să-l fi speriat foarte mult pe bietul câine care, panicat, a fugit după ce a găsit o ieşire din hotel.

Fiind foşti ofiţeri de poliţie, cei doi şi-au folosit toate cunoştinţele pentru a încerca să-şi găsească câinele. În noaptea în care Katie a dispărut, proprietarii au căutat-o ​​până la 4 dimineaţa, scotocind zona şi cartierele din jur, în ciuda întunericului.

Descurajată de șansele mici pe care alte persoane le oferea în privința găsirii patrupedului, Carole și soțul ei s-au ambiționat mai mult și au decis să facă un gest cu totul deosebit!

A decis să renunţe la serviciu, doar pentru a continua căutările:

„Katie era mai importantă pentru mine. La serviciu am spus pur şi simplu că aştept să se termine săptămână şi plec. Dar aş fi plecat chiar în minutul acela…”

Ulterior, soţii au distribuit aproximativ 500 de pliante cu fotografia lui Katie şi au continuat să răspândească vestea pe reţelele de socializare.

După 57 de zile de la dispariţie, căutarile neobosite au dat în sfârşit rezultate: Katie a fost găsită într-un mic orăşel dintr-un alt stat, deshidratată şi cântărind cu 5 kilograme mai puţin.