De 2232 Vizualizari

A suferit o traumă? Uite de ce o pisică atacă doar bărbați și câini pe stradă. „Poate că cineva a rănit-o”

Pisica ar fia atacat de multe ori bărbați și câini pe stradă.  Ea a fost surprinsă pe străzile din Istanul, Turcia, de camerele de supraveghere ale unui magazin. În imagini se vede cum felina nu are nicio reacție în momenul în care trec pe lângă ea femei sau copii. Localnicii sunt îngrijorați și vor să o ducă la un veterinar pentru un control amănunțit, potrivit Daily Mail.

Un bărbat susține că pisica a fătat recent și că acesta acționează așa în încercarea disperată de a-și proteja puii: „Nu este o pisică sălbatică, e obișnuită cu oamenii. Trece pe aici în fiecare zi și ia mâncare pentru puii ei. Poate că cineva a rănit-o”, susține cetățeanul turc.

Un alt localnic spune că oamenii care se simt amenințați o lovesc și apoi ea atacă: „Am văzut că mulți oameni o lovesc. De obicei atacă doar bărbați și câini. Posibil să fi suferit vreo traumă”, a povestit acesta.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X