De 1443 Vizualizari

A salvat catelusa de la moarte

Ce s-a intamplat apoi este "Miracol"

 

O catelusa alba care zacea aproape moarta pe marginea unei sosele din Los Angeles a fost salvata de un barbat care mergea cu masina catre serviciu.

David Loop se indrepta catre serviciu cand a zarit o pata alba la marginea soselei. A oprit masina cu gandul de a indeparta de marginea drumului corpul ce parea inert, dar, cand sa se indeparteze, a vazut catelusa clipind si si-a dat seama ca animalul nu murise, scrie

“A inceput sa scheaune usor si mi-a topit inima”, a scris barbatul, pe Facebook. El a luat-o si a dus-o la veterinar, punandu-i numele “Miracol”.


catelusa2

Patrupedul avea fractura de femur, era plina de capuse si avea leziuni interne grave.

“Tocmai am fost sa o vad pe Miracol, este intr-o stare stabila. Am mangaiat-o si si-a deschis ochii”, a scris barbatul pe Facebook pe 1 august.

Catelusa a inceput sa se simta mai bine in zilele care au urmat, iar ulterior a fost operata la femur. Pentru ca factura la spitalul veterinar pentru ingrijirea catelusei urca, Loop a creat o pagina pe internet pentru a strange bani pentru operatia catelusei.

catelusa3

Loop a reusit sa stranga in sapte zile mai mult de 8.000 de dolari, bani necesari operatiei, promitand ca restul banilor vor fi folositi pentru ingrijrea catelusei, dar si pentru salvarea altor animale fara stapan.

Sursa foto: facebook.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X